Uutisblogi

RoPS ei antanut porilaisten yllättää – voitto Jazzista nosti RoPS:n sarjataulukossa kuudennelle sijalle

RoPS-Jazz_Vili-Varjus RoPS onnistui maalinteossa kahteen kertaan heti ottelun alkupuolella. Kuva: Vili Varjus.

RoPS kamppailee tasaisessa sarjassa tiukasti pääsystä ylempään jatkosarjaan.

Miesten Ykkösen ottelu RoPS:n ja FC Jazzin välillä käynnistyi vauhdikkaasti. Kahdessakymmenessä minuutissa nähtiin peräti kolme maalia, joista kaksi ensimmäistä teki kotijoukkue. RoPS:n maalintekijöitä olivat Juuso Polvi ja Tatu Lakela.

RoPS:n päävalmentaja Jari Alamäki totesi pelin jälkeen, että aiemmin joukkueella on ollut välillä tapana olla hieman nukuksissa otteluiden alussa.

- Tällä kertaa päätimme, että lähdemme heti alusta pelaamaan omaa hyvää peliä ja nyt siinä onnistuimme.

Pelin aikana myös vastustajalla oli hetkensä ja yksi todellinen "tuhannen taalan tontti" laittaa pallo verkkoon ja peli tasoihin, mutta paikkoja lisämaaleihin oli myös kotijoukkueella. RoPS oli tällä kertaa paikoistaan tehokkaampi ja loppulukemat 3-1 viimeisteli Tomas Varhi 80 minuutin pelin kohdalla.

Lue Palloseurablogin otteluraportti

Pelin jälkeisissä haastatteluissa RoPS-valmentaja Jari Alamäki kehui omaa joukkuettaan hyvästä työmoraalista ja hyökkääjä Tomas Varhi totesi koko joukkueen pelanneen hyvällä itseluottamuksella.

FC Jazzin päävalmentaja Ville Ulanen oli iloinen saadessaan vierailla viime kauden kotikentällään, mutta harmitteli luonnollisesti ottelun lopputulosta ja hukattuja maalipaikkoja.

Lehdistötilaisuuden haastattelut 20.7.2024 (YouTube)