ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 26 helmikuu 2003 13:10

RoPS teki sopimuksia unkarilaisten kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran edustusjoukkueessa pelaa ensi kaudella neljä unkarilaispelaajaa, joista kolme on uusia.

108621
Norbert Kerenyi on yksi RoPSin uusista unkarilais-pelaajista.

RoPS teki testijakson jälkeen kahden vuoden sopimukset 26-vuotiaan puolustaja/toppari Norbert Kerenyin sekä 25-vuotiaan keskikenttämiehen Gabor Toldin kanssa. Vuoden sopimuksella joukkueeseen tulee 24-vuotias kärkimies Tibor Markus.Kolmikosta Kerenyin ja Toldin siirtoasiat sekä työluvat ovat kunnossa ja he harjoittelevat joukkueen mukana Rovaniemellä. Markus palasi takaisin Unkariin järjestämään paperiasiat kohdalleen. Siellä hän on ehtinyt jo pelatakin ja teki viime viikonvaihteessa maalin, kun hänen I divisioonajoukkue Szazhalombatta voitti harjoitusottelussa Unkarin pääsarjajoukkueen.

Kerenyillä ja Toldilla on yhteisiä maajoukkuekokemuksiakin alle 18-vuotiaiden joukkueesta.

RoPSin maalivahtina jatkaa Sandor Matus. RoPSin kaksi muuta vierastyöläistä ovat sambialaiset Zeddy Saileti ja George Chilufya. He liittyvät joukkueen vahvuuteen maaliskuun lopulla.

Nikander jättäytyi pois

RoPSia luotsaa I divisioonassa 46-vuotias unkarilainen György Hamori. Hänen apunaan fysiikkavalmentajana aloitti Antti Nikander, mutta yhteistyö loppui lyhyeen. Nikander luopui tehtävästään kun katsoi, että hän oli Hamorin kanssa aivan eri linjoilla fysiikkavalmennusasioissa. Nikanderin piti toimia myös RoPSin A-nuorten valmentajana, mutta hän luopui siitäkin tehtävästä.

- Korostan, että en ole pistänyt nimeäni yhteenkään sopimuspaperiin. Minua ei voi siis sitoa eikä velvoittaa mihinkään. Paperit olen kyllä saanut, mutta halusin ensin katsoa, miten homma alkaa sujua. Nämä tehtävät olisivat vaatineet jäämistä virkavapaalle päätoimestani enkä halunnut sellaista ratkaisua, Nikander kertoi.

- Jorma Gröhn katsoo toistaiseksi A-nuorten perään ennenkuin Nikanderin tilalle löytyy mies, kertoi RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala.

RoPSin edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana jatkaa Matti Vikman. Uusi joukkueenjohtaja on Timo Gerdt. (KP)

© 2003 Lapin Kansa

 

Luettu 1224 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227