ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 30 kesäkuu 2004 03:00

RoPSilla ei uusia miehiä torstain ottelussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuralla ei ole uusia pelaajia Jalkapalloliigan torstain vierasottelussa Torniossa. Manageri Jouko Kiistalan mukaan neuvottelut niin PK-35:n Petteri Kaijasillan kuin forssalaisen FJK:n brasilialaisen Rafaelin kanssa päättyivät tuloksetta. Kaijasilta johtaa kakkosen etelälohkon maalitilastoa 15 osumalla ja Rafael länsilohkoa 7 maalilla.

 

Kaijasilta muistetaan Turun Palloseuran ja Allianssin maalitykkinä, Rafael puolestaan teki aikoinaan kovaa jälkeä HJK:ssa. Rafaelin tie vei sen jälkeen Hollantiin, sieltä Turkkiin ja tänä kesänä takaisin Suomeen.

Kiistalan mukaan lähinnä taloudelliset realiteetit eivät neuvotteluissa lopulta kohdanneet. Vuokrapyynti esimerkiksi Rafaelista oli 15000 euroa.

- Tarvitsemme yhä kärkimiestä ja haku on päällä koko ajan, Kiistala vakuutti. Tarjouksia on tullut mm. senegalilaispelaajista, mutta asiat ovat vielä lähtökuopissa. (KP)

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 527 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227