ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 17 marraskuu 2005 02:00

RoPS tarttuu liigapaikkaan jos sitä tarjotaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemellä on liikkunut sitkeä huhu, että Jalkapalloliigasta pudonneelle Rovaniemen Palloseuralle saatetaan hyvinkin tarjota liigapestiä myös ensi kaudeksi. Tämä sillä ehdolla, ettei viime kauden kohuseura AC Allianssi täytä liigalisenssin ehtoja.

  Liigalisenssikomitea on koolla seuraavan kerran joulukuussa ja tammikuussa ensi kauden lisensseistä on luvassa lopullinen päätös. Allianssin ympärillä liikkuu uusia huhuja päivittäin. Epävarmuus on näkynyt mm. pelaajissa, joista moni on jo vaihtanut seuraa.

- Jos meille liigapaikkaa tarjotaan, tartumme ilman muuta mahdollisuuteen. Kieltämättä joukkueen kokoaminen liigaan varten vasta tammikuussa ei ole mikään etu, mutta ei homma siihen kaadu. Saamme varmasti kasaan liigakelpoisen ryhmän, vakuutti RoPSin puheenjohtaja Markku Hyvönen.

Hänen mielestään RoPSillä on hyvä ryhmä myös viime kaudella, mutta valmennuksessa ei onnistuttu.

Jos liigapaikkaa RoPSille tarjotaan, edessä on tuttu juttu liigalisenssin olosuhdevaatimuksista. RoPSilla pitää olla esittää joulukuussa kaupungin myönteinen päätös ja suunnitelma puitteiden saattamisesta vaaditulle tasolle.

Kari Pyykkö
© 2005 Lapin Kansa

Luettu 449 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227