ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 14 heinäkuu 2006 16:11

Štach vahvistaa RoPSin alakertaa loppukauden

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tällä viikolla edustusjoukkueen harjoituksissa testattavana ollut Aleksandr Štach on vakuuttanut taidoillaan valmentaja Jukka Ikäläisen ja seurajohdon. Seura on tehnyt miehen kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.

Pelilupa saapui tänään ja näin ollen Štach on mukana jo ensi sunnuntain vieraspelissä PK-35 vastaan. Lupa tuli tarpeeseen, sillä RoPSilta on kyseisestä ottelusta poissa toppari Jari Gröhn, joka kärsii yhden ottelun pituista pelikieltoa varoitustilin täytyttyä, sekä Mika Nenonen ja Serge Dim Etong loukkaantumisten vuoksi. 

Mika Gröhn on kuntoutunut polvivammasta ja on mukana sunnuntain ottelussa. Jussi Vatanen ja Joonas Kiistala ovat lainassa FC Lynxissä.

MP ottelussa 14.5. jalkaterän murtanut Jeremy Jehan on aloittanut omatoimisen pallottoman harjoittelun. Pelikentällä tositoimissa Jehan nähdään todennäköisesti vasta useamman viikon päästä.

Webmaster
© 2006 RoPS

Luettu 439 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227