ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 18 lokakuu 2008 15:23

RoPSille varoitus

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Palloliiton kurinpitovaliokunta on antanut RoPSille varoituksen edellisen kotipelin (RoPS-HJK 28.9.) tapahtumista. Samalla HJK sai 200 euron sakkorangaistuksen.

Rangaistukset juontuvat kesken ottelua kentälle juosseen HJK:n kannattajan tekemisiin. HJK:n paita päällä ja HJK:n huivi kädessä kentällä kirmannut katsoja riisui paitansa yleisön pyynnöstä ja juoksi kentältä pois, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat saivat hänet kiinni ja toimittivat hänet poliisille. Poliisi toimitti katsojan myöhemmin junaan, jolla HJK:n kannattajajoukko lähti Helsinkiin.

Kurinpitovaliokunta katsoi ettei kotijoukkue RoPS onnistunut estämään katsojan pääsyä pelikentälle joko sen takia, että järjestyksenvalvojia oli liian vähän tai sitten ne olivat väärissä paikoissa.

Rangaistusta harkitessaan valiokunta piti koventavana HJK:n osalta sitä, että seura sai viime vuonna varoituksen turvallisuusmääräysten rikkomisesta. LK

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 393 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227