ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 21 lokakuu 2008 11:14

"Totaalisen turhauttavaa"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Risto Nivalle liigalisenssillä pallottelu on jo niin arkea, että Keskuskentän tekonurmen mahdollinen lykkääntyminen ei saa RoPS:n puheenjohtajaa hermostumaan.

- Huonolta kuulostaa. Mutta jos toiset asiat menevät tärkeysjärjestyksessä edelle eikä remonttiin löydy vielä rahaa, minkäs sille voi, Niva sanoo.

- Tietysti on totaalisen turhauttavaa, jos liigalisenssi on joka vuosi liipasimella seurasta riippumattomien tekijöiden vuoksi.

Niva ei tiedä kaupunginjohtajan talousarvioesityksestä kuin sen minkä media on kertonut.

Siksi hän pidättäytyy arvioimasta, estäisikö tekonurmen siirtyminen vuodelle 2010 RoPS:lta poikkeusluvan ensi kaudelta.

- Liigalisenssin saaminen edellyttää, että kaupunki on sitoutunut päätöksillään kehittämään Keskuskenttää, eikä remontti jää vain ilmaan. Siihen pyritään yhä.

- En halua hötkyillä, ennen kuin olemme puhuneet kaupungin johdon kanssa. Meillä on ollut näissä asioissa hyvä keskusteluyhteys. RP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 522 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227