ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 18 maaliskuu 2009 10:14

RoPS menetti ainoan tv-pelinsä kenttäremonttiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Tv-kameroita ei nähdä tulevana kesänä Rovaniemen liigaotteluissa. Tv-kameroita ei nähdä tulevana kesänä Rovaniemen liigaotteluissa.

Rovaniemen Palloseura on menettänyt ainoan tv-kotiottelunsa ensi kesän Veikkausliigassa keskuskentän remontin takia.

Ottelu RoPS-Jaro piti pelata maanantaina 13.7. mutta pelipäivä aikaistuu nyt sunnuntaille 12.7. eikä tv-kameroita tuossa kohtaamisessa nähdä.

- Televisioitava ottelu päätettiin vaihtaa, sillä Rovaniemen keskuskentän remontin valmistuminen tuohon mennessä ei ole varmaa, eikä varakenttä sovellu tv-tuotannolle, perustelee Veikkausliigan viestintäpäällikkö Markku Korhonen.

Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtaja Jouko Kiistala ymmärtää ratkaisun.

- Susivoudissa televisioinnin toteuttaminen olisi ollut turhan vaikeaa. Meille keskuskentän saaminen kuntoon on edelleen tärkeämpi asia kuin yksi tv-ottelu, Kiistala toteaa.

Pelipäivän vaihtuminen maanantailta sunnuntaille oli Kiistalan mieleen. - Sunnuntai on ollut meille selvästi parempi ottelupäivä.

Susivouti kakkoseen

RoPS pelaa kotiottelunsa ainakin elokuulle asti Susivoudissa. Alunperin kentäksi kaavailtiin ns. Susivoudin ykköskenttää, mutta suunnitelmiin on tullut muutos. - Ahtaus tuli vastaan joka puolella, joten katsoimme että kakkoskentällä ottelun järjestäminen onnistuu paremmin. Tästä on käyty nyt neuvotteluja kaupungin edustajien kanssa, Kiistala kertoo.

Urheilukanavan uusi tv-ottelu 13.7. on FC Haka-TPS. KP

© 2009 Lapin Kansa 

Luettu 1001 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227