ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 28 touko 2009 00:02

RoPSin puheenjohtaja Niva: Valeri Bondarenko otti potkut ammattimaisesti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran ja Valeri Bondarenkon tiet erkanivat reilun vuoden yhteistyön jälkeen. Seura päätyi erottamaan Bondarenkon alkukauden huonon menestyksen ja valmentajan ja pelaajien välisen luottamuspulan takia.

- Tämä oli ainoa mahdollisuus. Bondarenkolla oli niin pahasti sukset ristissä pelaajien kanssa, että joukkueen henki oli huono, toimitusjohtaja Jouko Kiistala kertoo.
- Tulevassa HJK-ottelussa valmennusvastuussa ovat Zeddy Saileti ja Mika Lumijärvi, ja sen jälkeen meillä on kahden viikon tauko sarjaotteluista ja aikaa miettiä valmentajakysymys perusteellisesti, Kiistala jatkaa.

RoPSin puheenjohtaja Risto Niva kävi keskiviikkona aamupäivällä pitkän palaverin Bondarenkon kanssa.
- Keskustelimme pitkään ja hartaasti joukkueen tilasta ja siitä miksi peli ei kulje. Lopputuloksena oli sitten ratkaisu, että jouduimme erottamaan valmentajan.
Nivan mukaan Bondarenko otti eron ammattimaisesti.
- Hän kertoi, että ammattivalmentajana hän ymmärtää tilanteen ja potkut ovat valitettava osa ammatin arkea.
Niva haluaa erityisesti kiittää Bondarenkoa hänen suhtautumisestaan tilanteeseen.
- Moni olisi lähtenyt tilanteesta ovet paukkuen. Bondarenko kuitenkin käyttäytyi herrasmiesmäisesti ja kävi harjoituksissa kiittämässä kuluneesta ajasta jokaista pelaajaa kädestä pitäen, Niva kertoo.

Nivan mukaan uuttaa päävalmentajaa etsitään huolella.
- Ilahduttavaa on, että yhteydenottoja seuralle on tullut jo useammaltakin suomalaiselta ammattivalmentajalta, Niva päättää.

© 2009 RoPS  

Luettu 478 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227