ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 18 lokakuu 2009 08:32

Kapteeni: "Väärillä raiteilla jo ennen kautta"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS-kapteeni Joonas Ikäläinen myönsi helpottuneensa kun raskas kausi päättyi. RoPS-kapteeni Joonas Ikäläinen myönsi helpottuneensa kun raskas kausi päättyi.

RoPSin kotimainen ykköshankinta Joonas Ikäläinen ei ollut sellainen vahvistus, jota joukkue kaipasi. Kapteenin nauhaa kantanut Ikäläinen myönsi itsekin odottaneensa erilaista kautta.

Klikkaa!

- Juna oli kuitenkin väärillä raiteilla jo ennen kautta. Missään vaiheessa ei näyttänyt hyvälle eikä joukkueen potentiaalia saatu esille. Tässä on sitten tulos, Ikäläinen totesi.

Ikäläistä kismitti eniten se, että omakin pelipanos jäi vaisuksi.

- Se tässä eniten v.....aa, että yhtäkkiä olinkin huono pelaaja.

- En ole pelannut missään vaiheessa niin kuin halusin ja osaan. Arvostella tietysti saa kun on aihetta, mutta en minä yleisön huudoista ja lehtien kirjoittelusta juuri välitä.

- Periaatteessa tällä joukkueella piti säilyä liigassa kevyesti. Jo ennen kautta asioita olisi pitänyt tehdä toisin. En kuitenkaan halua osoitella ketään nimellä.

Ikäläinen sanoo pettyneensä joihinkin asioihin, jotka veikkausliigaseuroissa yleensä hoituvat.

- RoPS tarvitsee enemmän äijämäistä asennetta ja voittamisen kulttuuria. Samalla tarvitaan kuri joka päiväiseen tekemiseen.

- Suuri joukkue rakentuu pienistä asioista. RoPSilla on varmasti kaikki saumat voittaa Ykkönen ensi kaudella, näki Ikäläinen.

Tulevaa kautta mies ei ole juuri miettinyt, mutta edessä on uuden seuran etsintä. KP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 896 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227