ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 10 maaliskuu 2011 11:48

Sopupeleistä epäillyillä kytköksiä muualle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin sambialaispelaaja Christopher Musonda ja singaporelainen vedonlyöntihuijauksista epäilty Wilson Raj Perumal ovat edelleen vangittuina todennäköisin syin epäiltyinä sopupelin järjestämisestä. Muita henkilöitä ei ole otettu kiinni kuulusteluja varten.

- Kiinniotetuilla löytyy kytköksiä useampaan seuraan ja nyt selvitellään, mikä niiden taustalla on. Tällä hetkellä ei voi sanoa, että kyse olisi sopupeliepäilystä, keskusrikospoliisin ylikomisario Jukka Lakkala kertoo.
Tutkinnassa esille tulleet seurat ovat suomalaisia.
- Pyrimme myös pitäytymään kansallisessa tutkinnassa, sillä kansainväliset kytkennät saattavat olla niin laajoja, että edessä voi olla loppumaton suo. JS

© 2011 Lapin Kansa

 

Luettu 4777 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227