ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 30 tammikuu 2012 15:10

RoPS:lle 14 kotiottelua

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykkösen otteluohjelmaan on tehty kaksi muutosta. Perjantaina (27.1.) julkaistussa otteluohjelmassa HIFK:n ja RoPS:n kotiotteluiden määrä oli virheellinen.

Asian korjaamiseksi jouduttiin käyttämään JIPPO:n pelejä.

- Valitettavasti tämä virhe tuli esille vasta ohjelman julkistuksen jälkeen. Olen iloinen siitä, että saimme korjattua virheen vain kahden ottelun kääntämisellä, ja tästä varsinkin Joensuun suuntaan iso kiitos, kilpailupäällikkö Peter Lundström kertoo.

Korjauksen myötä RoPS:lla on 14 kotipeliä, ja HIFK:lla 13, joka oli myös alkuperäisen otteluohjelman suunnitelma. Näin viidennen kierroksen ottelu JIPPO-HIFK pelataan samana päivä kuin aikaisemmassa ohjelmassa, eli 20.5. Seitsemännen kierroksen ottelu RoPS-JIPPO on seurojen neuvottelujen perusteella sovittu pelattavaksi lauantaina 9.6. Molemmissa otteluissa aiemman sarjaohjelman kotijoukkue on muutettu vierasjoukkueeksi.

Luettu 1383 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227