ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 17 heinäkuu 2012 13:33

RoPS ja Eetu Muinonen sopimukseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on tehnyt kauden 2012 loppuun asti kattavan sopimuksen keskikenttäpelaaja Eetu Muinosen kanssa. 

Pelaamisen ohella Muinonen tulee mukaan RoPS: n juniorivalmennukseen. Eetu esiintyi RoPS paidassa 2011 Veikkausliigassa avauskokoonpanossa 19 kertaa, viimeistellen otteluissa 4 maalia.

Muinonen kommentoi sopimusta seuraavasti: 

Pitkän loukkaantumisen jälkeen on uskomattoman hyvät fiilikset tehdä sopimus RoPSin kanssa. Viime kaudesta jäi paljon hampaan koloon, joten olen todella
motivoitunut ja nälkäinen tekemään töitä RoPS-paidassa. Tavoite on nostaa joukkue takaisin sinne mihin se kuuluukin, eli Veikkausliigaan. Joukkue on pelannut
mahtavan kauden ja peliajan eteen joutuu tekemään tosissaan töitä, mutta samalla se tuo sopivaa ja tervettä kilpailua pelipaikoista.

Mielenkiintoista on myös lähteä työskentelemään junioreiden kanssa. Olen Vierumäellä liikunnanohjaajakoulussa, joten saan samalla ohjauskokemusta.

RoPS valmentaja Vesa Tauriainen on tyytyväinen saadessaan Muinosen joukkueeseen "Edu"  on erittäin laadukas pelaaja, joka tuo lisää vaihtoehtoja joukkueemme pelaamiseen.

Luettu 2633 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227