ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 tammikuu 2013 11:32

”Boris” Kokko palaa RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Aleksandr Kokko Aleksandr Kokko

Rovaniemen Palloseuran hyökkääjä Aleksandr ”Boris” Kokko palaa maanantaina Rovaniemelle, ja liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen todennäköisesti tiistaina.

– Jos vain flunssa hellittää, nuhainen Kokko kertoo.
Kokon testijakso Puolassa päättyi perjantaina, eikä pääsarjaseura Polonia Varsovan kanssa syntynyt pelaajasopimusta. ”Boris” palaa kuitenkin hyvillä mielin RoPSiin.
– Minulla on tosi hyvä fiilis, ja on mahtavaa alkaa rauhassa valmistautua liigakauteen.
Kokolle ei jäänyt mitään hampaankoloon Turkin ja Puolan reissuilta.
– Jos olisin välttämättä halunnut ulkomaille pelaamaan, olisin saanut sopimuksen Turkkiin. En kuitenkaan katsonut sitä urani kannalta oikeaksi vaihtoehdoksi.
”Boris” odottaa harjoituspelejä ja liigacupia innokkaasti.
– Meillä on hyvä joukkue.
Hyökkääjä on miettinyt jo liigakauttakin.
– Lupaan liigan toppareille kusisia paikkoja. RoPS lähtee voittamaan jokaista peliä ja minä lähden joka matsiin tekemään maaleja.
Kokon siviiliasiat ovat myös hyvällä mallilla. Tyttöystävä muuttaa myös Rovaniemelle ja hänelle on järjestynyt työpaikka.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa

Luettu 2083 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227