ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 28 kesäkuu 2013 07:17

Tyystälä RoPSista Santa Clausiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran liigaryhmään kuuluvat keskikenttäpelaaja Tuomas Tyystälä siirtyy toistaiseksi pelaamaan ja harjoittelemaan FC Santa Claus AC:n riveihin. Tyystälä on pelikelpoinen jo lauantaina Kolmosen kärkiottelussa Oulun Luistinseuraa vastaan.

Tyystälä pelasi vielä liigacupissa, mutta on potenut potenut pitkään jalkavaivoja.
– Haluamme edetä rauhassa Tuomaksen kuntoutuksen suhteen ja Santa on hyvä ja laadukas ympäristö hakea pelituntumaa, kertoo RoPSin urheilutoimenjohtaja Jari Ilola.
OLS on taatusti sarjan laadukkain vastustaja, kun pelaajalistalta löytyvät sellaiset nimet kuin Jani ja Janne Kauppila, Juha ja Juuso Majava, Pekka Kainu, Janne Mahlakaarto sekä Jeff erson Pires.
Santa-OLS -ottelu alkaa lauantaina keskuskentällä klo 18.30.

© 2013 Lapin Kansa

 

Luettu 1366 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227