ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 27 helmikuu 2014 08:30

”Tämä on upeaa yhteisöllisyyttä”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ilkka Helenius, Pekka Poikola ja Tero Turtiainen kolaavat Keskuskenttää. Ilkka Helenius, Pekka Poikola ja Tero Turtiainen kolaavat Keskuskenttää. Kuva: Markku Saukko

Keskiviikko kello 16.00 Rovaniemen Keskuskenttä. Osittain lumen peittämällä tekonurmella huhkii parikymmentä RoPSin kannattajaa lumitöissä. Sinivalkoiset pipot sekä kaulaliinat vilkkuvat ja kolat liikkuvat vauhdilla. Jo osittain sula tekonurmialue laajenee silmissä. RoPSin kannattajaryhmä Bingo Boys on työn touhussa, ja tavoitteena on saada kenttä pelikuntoon perjantain Liigacupin otteluun RoPS–HJK.

– Kuulimme, että kentän lämmöt on kytketty päälle, ja voisi olisi mahdollista, että peli pelattaisiin täällä, Tero Turtiainen kertoo ja kippaa painavaa soselunta kolastaan kentän laidalle.

– Olimme eilen yhteydessä päävalmentaja Juha Maliseen ja kysyimme, olisiko mahdollista, että auttaisimme tällä tavalla. Kolaamalla kentältä lumen pois, kenttä olisi nopeammin kunnossa, Turtiainen jatkaa.

Ajatus miellytti Malista.

– Tänään hän ilmoitti, että kaupunki on antanut luvan kentän kolaamiseen, Turtiainen hymyilee.

Bingo Boys kokosi kolapartion nopeasti.

– Haluamme tällä tavalla auttaa seuraa ja joukkuetta. Tietenkin me haluamme myös mieluummin katsoa peliä ulkona täysikokoisella kentällä kuin sisällä pienessä Ounashallissa. Tässä on tarpeeksi motivaatiotekijöitä, Turtiainen tiivistää.

– Tämä on pieni uhraus meiltä kannattajilta.

Kentälle valuu hiljalleen lisää kolamiehiä. Osa on päässyt vasta töistä.

– Minä varastin hieman töistä, Turtiainen virnistää.

Juha Malinen on todella otettu kannattajien tempauksesta.

– Tämä on vuoden faniteko! On mahtavaa, että kannattajat uskaltavat ottaa omaehtoisesti yhteyttä päävalmentajaan ja tarjota apuaan.

– Tämä on upeaa yhteisöllisyyttä, joka vaikuttaa todella positiivisesti joukkueeseen ja pelaajiin. RoPS aikoo harjoitella ”Keskarilla” jo torstaina.

– Kannattajien tempaus on loistava osoitus siitä, kuinka oma seura on heille tärkeä. On hienoa olla tällaisen yhteisön jäsen, jossa aidosti välitetään toisista, päävalmentaja kiittää Bingo Boysia.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1595 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227