ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 29 huhtikuu 2014 16:34

RoPS hyvähenkisenä vappuvapaalle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Veikkausliigamiehistö jäi tiistaina puoliltapäivin parin päivän mittaiselle vappuvapaalle hyvässä yhteishengessä. Vapaalle jäätiin valmentaja Juha Malisen antaman harjoituksen jälkeen, jossa joukkueen pelaajat laitettiin keskenään keskustelemaan joukkueen yhtenäisyydestä ja yhteishengestä.


 
- Meillä oli tänään erittäin hyvähenkinen keskustelu joukkueen kesken. Toki joukkuetta on hieman rassannut se, että hyvien peliesitysten jälkeen tulokset eivät ole kuitenkaan olleet ihan niin hyviä kuin olemme odottaneet. Oli todella tärkeää käydä asiat tänään läpi, joukkueen kapteeni Antti ”Suke” Okkonen kertoo tyytyväisenä.Okkosen mukaan koko joukkue on ehdottomasti ”meidän jutun” takana, joukkuehenki on hyvä ja taistelutahtoa riittää kaikilla.
 
- Uskon, että tällainen keskustelu myös herättelee joukkuetta ja tuo lisää yhteishenkeä. Keskustelussa näki selvästi, kuinka kaikki ovat hyvin motivoituneita yhteiseen hommaan, joukkueen kippari tuumaa ja sanoo joukkueen keskittävän nyt kaikki ajatukset lauantain TPS-peliin.Lauantain ottelu Tepsiä vastaan on ”Suken” mukaan äärimmäisen tärkeä molemmille joukkueille.
 
- Molemmilla joukkueilla on ollut hieman vaikea aloitus kaudelle, joten tämä ottelu on äärimmäisen tärkeä molemmille. Uskon, että meidän ryhmä on tasokkaampi, mutta se pitää myös näyttää kentällä, Antti Okkonen miettii.Myös joukkueen ”ulkomaalaisosaston” mies Faith Friday Obilor kehuu joukkueen kapteenin lailla porukan yhteishenkeä.
 
- Joukkuehenki on erittäin hyvä. Olemme kaikki kuin yksi perhe ja haluamme kaikki tehdä parhaamme RoPS:n puolesta. Joukkueella on hyvä kapteeni ja valmentaja, kuten pitääkin, varmaotteinen nigerialaistoppari kehuu.Myös Obilor suuntaa katseensa jo lauantaiseen TPS-otteluun.
 
- Lähdemme ilman muuta hakemaan Turusta kolmea pistettä itsellemme, ”Obi” luottaa.

 

Luettu 908 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227