ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 20 syyskuu 2014 12:48

Mika Mäkitalo jatkosopimukseen RoPS:n kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Mäkitalo nähdään RoPSissa myös ensi kaudella. Mika Mäkitalo nähdään RoPSissa myös ensi kaudella. Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseuraan täksi kaudeksi siirtynyt 29-vuotias keskikenttäpelaaja Mika Mäkitalo jatkaa seurassa ensi kaudellakin. Mäkitalo on tehnyt RoPS:n kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen. RoPS:ssa ollaan tyytyväisiä Mäkitalon ratkaisuun.

- Hieno juttu, että Mika jatkaa meillä ensi kaudellakin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä miehen panokseen, hän on ollut yksi avainpelaajistamme koko kauden, RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola iloitsee.

Ilolan mukaan Mäkitalo on erittäin pidetty kaveri niin seurassa kuin joukkueen sisälläkin.

- Hän tuo myös sitä tarvittavaa kokemusta joukkueeseen, Ilola sanoo.

Mäkitalo itse on tyytyväinen siihen, että jatkosopimus syntyi jo kauden tässä vaiheessa.

- Se on hyvä merkki joukkueelta, että aletaan jo tässä vaiheessa kautta kasata ensi kauden joukkuetta. Toivottavasti joukkueen ydinrunko pysyy samana, vaikka toki muutoksetkin kuuluvat jalkapalloon, Mäkitalo tuumii.

Mies on viihtynyt hyvin Rovaniemellä. Hänen mukaansa kaikesta huomaa, että kyseessä on todellinen jalkapallokaupunki.

- On hienoa että Keskuskentälle valmistuu ensi kesäksi uusi monitoimirakennus katsomoineen ja sosiaalitiloineen. Se vie hommaa vielä askeleen ammattimaisempaan suuntaan, ”Muksu” toteaa tyytyväisenä.

Omaan rooliinsa joukkueessa ketteräliikkeinen keskikenttäpelaaja on ollut tyytyväinen. Myös joukkueen valmennus saa mieheltä kiitosta.

- Olen seurannut Juhaa (Malinen) vierestä muutaman vuoden ja olen kyllä tykännyt hänen valmennustavastaan todella paljon. Myös Vesse (Tauriainen) on ollut hyvä omassa roolissaan, Mäkitalo kiittelee.

Vaikka RoPS:lla on Mäkitalon mukaan ollut tällä kaudella hyvä joukkue, tulokset ovat heitelleet hieman liikaa. Ensi kaudelta mies odottaakin vielä enemmän.

- Uskon että ensi kaudella taistellaan vielä paljon paremmista ja kirkkaammista sijoituksista liigassa kuin tällä kaudella, yli 200 Veikkausliigaottelua pelannut RoPS:n keskikenttäpelaaja uskoo.

 

Luettu 1049 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227