ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 14 huhtikuu 2015 14:50

Ville Iiskola pikakomennuksella RoPS-maalille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Myllykosken Pallossa viime kaudella veräjää vartioinut, reilun 130 liigaottelun kokemuksen omaava maalivahti Ville Iiskola on tehnyt Rovaniemen Palloseuran kanssa toukokuun alkupuolelle kestävän pelaajasopimuksen. RoPS joutui vahvistamaan maalivahtiosastoaan pikaisesti sunnuntain liigaottelussa HJK:a vastaan olkapäänsä loukanneen ykkösveskari Tomer Chencinskin ollessa toistaiseksi sivussa joukkueen riveistä. Chencinskin pelikunto selviää tarkempien tutkimusten jälkeen huomenna keskiviikkona.

- Koska Tomerin tilannetta ei vielä tarkkaan tiedetä ja koska kakkosmaalivahtimme Tomi Lindholm on armeijassa, tarvitsimme Tomerille nopeasti kokeneen tuuraajan. Ville oli vapaana tuohon hommaan ja niin päätimme toistaiseksi vahvistaa maalivahtiosastoamme hänellä, RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola kertoo.

Ensi viikolla kolmekymmentä vuotta täyttävä Iiskola ei ole MyPan harjoitusten päätyttyä helmikuussa harjoitellut minkään seuran kanssa, vaan on omatoimisesti pitänyt kuntoaan yllä MyPan ex-maalivahtivalmentajan Ville Lehtisen kanssa. Päätyönään matematiikan opettajana työskentelevä Iiskola on erittäin motivoitunut auttamaan RoPS:aa sen aikaa, kun Tomer Chencinskin sairausloma jatkuu.

- Malisen Juha soitti maanantaiaamuna ja kysyi kiinnostaako tällainen pikapesti. Ilman muuta se kiinnosti ja onneksi meidän koulun rehtori on sen verran ymmärtävä, että sain virkavapaata opettajan töistä näin nopeallakin aikataululla. Toivottavasti pystyn auttamaan RoPS:aa sen aikaa kun Tomer on poissa, pikapestistä selvästi innostunut Ville Iiskola toteaa.

Ville Iiskola on RoPS:n riveissä jo torstaina Turussa pelattavassa Suomen Cupin ottelussa Interiä vastaan.

 

Luettu 1864 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227