ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 23 heinäkuu 2015 12:24

Posinkovic ei jatka RoPSissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Vilim Posinkovic Vilim Posinkovic

Rovaniemen Palloseuran vahvuuteen keväällä hankitun kroaattikärki Vilim Posinkovicin sopimus on tänään purettu. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä pelaajan ja seuran kesken. Kotiin Posinkovic matkustaa lauantaina.- Vilimin testijakso vaikutti hyvältä, harjoitusotteluissa syntyi mm. kaksi maalia. Sen perusteella odotukset miestä kohtaan olivat kovat. Hän ei kuitenkaan päässyt missään vaiheessa murtautumaan joukkueen pelaavaan kokoonpanoon, vaan joutui tyytymään vaihtomiehen rooliin, RoPS-luotsi Juha Malinen avaa syytä sopimuksen purkuun.

Malisen mukaan nyt oli juuri oikea aika Posinkovicin sopimuksen purkamiselle.

- Nyt tehty ratkaisu on molemmille osapuolille hyvä, sillä Euroopan siirtoikkunan auetessa Vilim pääsee etsimään itselleen uutta työpaikkaa. Tokihan se, että joukkueesta lähtee pelaaja pois, antaa seuralle mahdollisuuden alkaa etsiä poislähteneen pelaajan tilalle miestä, joka tulisi saamaan enemmän peliminuutteja, Malinen toteaa tilanteesta.

 

Luettu 1040 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227