ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 19 lokakuu 2015 10:40

Martti Kuusela: ”Rovaniemi on taas paha paikka”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Martti Kuusela Martti Kuusela

– Rovaniemi on taas paha paikka vastustajille, huomio Rovaniemeltä maailmalle lähtenyt jalkapallovalmentaja Martti Kuusela onnitellessaan RoPSin puheenjohtajaa Risto Nivaa voittoisan KuPS-pelin jälkeen. Voitto takasi napapiirille mitalin ja europelejä ensi kaudelle.Rovaniemi oli Kuuselan mukaan sarjan pahimpia vieraspaikkoja myös silloin kun hän luotsasi Helsingin Jalkapalloklubia pääsarjassa.

Kuusela oli erityisen ilahtunut keskuskentän uusista puitteista sekä muhkeasta yleisömäärästä (4272).

– Tämä on kova palloilukaupunki. RoPS onnistui kokoamaan tälle kaudella hyvän joukkueen ja siitä pitää antaa reilu tunnustus Juhalle (Malinen). Tässä on tulos, ”Masa” hehkutti.

Kuuselan mielestä RoPSilla on yhä sauma myös mestariksi.

– Jaron nipistämä pinna Lahdelta oli tärkeä. Sillä on iso panos kun se kohtaa päätöspelissä SJK:n Seinäjoella.

KP
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 378 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227