ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 29 lokakuu 2015 12:29

Juuso Hämäläinen FC Interistä RoPS-paitaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kolme kautta ja 79 Veikkausliigaottelua FC Interissä pelannut 21-vuotias turkulaistoppari Juuso Hämäläinen siirtyy Rovaniemen Palloseuran riveihin. Hämäläinen on Interin jalkapallokoulun kasvatteja ja on pukenut urallaan muutaman kerran myös nuorten maajoukkuepaidan ylleen.

- Tosi hyvillä fiiliksillä tulen Rovaniemelle ja RoPS:aan. Rovaniemellä on kova jalkapallobuumi menossa ja innolla tulen siihen mukaan. Ensi kesän Europelit ovat myös hieno juttu, lahjakas 185-senttinen toppari toteaa.

Hämäläinen uskoo pystyvänsä tuomaan lisää johtajuutta RoPS-puolustukseen. Siirrolla RoPS:aan hän hakee myös uusia tuulia omalle jalkapalloilijan uralleen.

- Takana on kolme hyvää vuotta Interissä, mutta nyt haluan saada vähän lisää "buustia" uralleni. Uskon tuovani osaltani myös lisää "puhetta" RoPS-puolustukseen, Hämäläinen sanoo.

RoPS-luotsi Juha Malinen ottaa tyytyväisenä vastaan nuoren lahjakkaan suomalaispelaajan joukkueensa riveihin.

- Todella tyytyväinen olen siitä, että saadaan taas yksi kotimainen huipulle pyrkivä nuori jalkapalloilija RoPS:n riveihin. Juuso on lyönyt itsensä läpi Interissä ja hän tuo RoPS:n alakertaan rauhallisuutta sekä hyvää pelin avaamistaitoa. Hän on pelaavampi toppari kuin meidän topparit olivat kuluneella kaudella, Malinen myhäilee tyytyväisenä.

Hämäläinen harjoittelee loppuvuoden itsekseen Turussa ja siirtyy Rovaniemelle heti tulevan vuoden alussa.

 

Luettu 3302 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227