ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 02 marraskuu 2015 12:10

Robert Taylor JJK:sta RoPS:n riveihin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Englantilais-suomalainen keskikenttäpelaaja Robert Taylor siirtyy kasvattajaseurastaan JJK:sta Rovaniemen Palloseuran riveihin. Viime kauden JJK:ssa Ykköstä pelannut lahjakas 21-vuotias Taylor siirtyy innolla Veikkausliigaan ja RoPS-paitaan.

- Fiilikset siirrosta ovat hyvät. Toisaalta innostaa, mutta myös hieman jännittää kun pääsee vaihtamaan maisemaa ja tasoa. Uusia haasteita lähden Rovaniemeltä hakemaan ja toivottavasti pääsen RoPS:n riveissä kehittymään pelaajana entistä paremmaksi, Suomen nuorten U21-maajoukkueessakin mukana ollut Taylor toteaa.

Robert Taylor on pelannut jalkapalloa myös isänsä kotimaassa Englannissa. Mm. kausina 2011-2012 hän edusti Lincoln City FC:tä, mutta palasi tuon ajanjakson jälkeen takaisin kasvattajaseuransa JJK:n riveihin. Hyväjalkainen Taylor viihtyy parhaiten keskikentällä. Viime kaudella hän pelasi JJK:ssa kymppipaikalla ja pyöritti siltä paikalta joukkueensa peliä taitavasti viimeistellen kauden aikana seitsemän osumaa.

- JJK:ssa minulla oli iso rooli kymppipaikalla, mutta pystyn hyvin pelaamaan myös keskikentän keskellä. RoPS:sta lähden hakemaan pelipaikkaa ja mahdollisimman paljon peliminuutteja, tuore RoPS-vahvistus sanoo tyytyväisenä.

RoPS-luotsi Juha Malinen on tyytyväinen saadessaan tällaisen mielenkiintoisen nuoren pelaajan joukkueensa riveihin.

- Robert on ikäisekseen hyvin kokenut kaveri. Hän on pelannut mm. Englannissa ja myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Hänestä RoPS saa nuoren, lupaavan ja innokkaan pelaajan, joka haluaa tehdä uraa RoPS:ssa ja Veikkausliigassa. Hän on sellainen RoPS:n näköinen hankinta, RoPS-valmentaja luonnehtii uutta pelaajaansa.

Taylor keskittyy loppuvuoden fyysiseen harjoitteluun ja liittyy heti tammikuun alussa RoPS:n harjoitusrinkiin.

 

Luettu 4268 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227