ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 22 helmikuu 2016 11:53

RoPS testaa Gambian maajoukkuepelaajaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Gambialainen 22-vuotias keskikenttäpelaaja Mamut Saine aloittaa tänään testijakson Rovaniemen Palloseuran riveissä. Gambian maajoukkuerinkiin kuuluvaa pelaajaa sovitellaan keskikentälle Mostagh Yaghoubin jättämää aukkoa paikkaamaan.

- Tietojemme mukaan hän on aktiivisesti liikkuva, molempijalkainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka myös puolustaa hyvin. Potentiaalia miehessä pitäisi olla paikkaamaan Mosan jättämää aukkoa, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa.

RoPS on saanut tietoja Mamut Sainesta toppariltaan Abdou Jammehilta, joka kipparoi Gambian maajoukkuetta.

- Sainella on ollut tähän mennessä seuravalintojensa kanssa hivenen epäonnea, joten me haluamme antaa hänelle hyvän seurayhteisön tueksi, jotta hän pääsisi kehittymään vielä paremmaksi pelaajaksi, Malinen sanoo.

RoPS on jo valmiiksi neuvotellut Sainen kanssa sopimuksen, mutta seura haluaa testijakson aikana nähdä, että mies on sitä mitä on luvattu.

- Sopimus allekirjoitetaan sitten kun olemme nähneet miehen tositoimissa, Malinen kertoo.

 

Luettu 1445 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309