ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 23 maaliskuu 2016 11:38

Oluremi palaa RoPS-paitaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
John Oluremi William. John Oluremi William. Kuva: Timo Törmänen
Kesken viime kauden RoPS:aan saapunut 30-vuotias amerikkalaishyökkääjä John Oluremi William palaa Rovaniemelle ja RoPS-paitaan. Tärkeässä roolissa RoPS:n joukkueessa viime kauden lopulla ollut Oluremi on tehnyt RoPS:n kanssa pian alkavan kauden loppuun saakka kestävän sopimuksen. Sopimus Oluremin kanssa sai RoPS-valmentaja Juha Malisen myhäilemään tyytyväisyyttään.

- Oluremin paluu joukkueeseen on todella mieluinen asia minulle ja varmasti kaikille muillekin joukkueessamme. Hänen sopeutumisensa meidän peli-ideaan saavuttuaan joukkueeseen viime kaudella kesken kauden, oli hämmästyttävää. Hän oli loppukaudella yksi tärkeä lenkki hopeajoukkueessamme, hehkuttaa RoPS-luotsi.

Malinen on pitänyt yhteyttä Oluremiin talven aikana kuukausittain ja muistuttanut, että RoPS olisi hänelle yksi hyvistä vaihtoehdoista myös tulevalla kaudella. Aluksi näytti siltä, että Oluremi ei ole palaamassa Rovaniemelle, mutta viime viikkoina asia kääntyi RoPS:n kannalta hyväksi.

- Oluremi tulee pikavauhdilla Rovaniemelle. Hän on joukkueen riveissä jo perjantaina, jolloin kohtaamme harjoitusottelussa PS Kemin. Nyt meillä on laidoille laittaa hyvässä vireessä olevat pelaajat, kun Nganbe Nganbekin on hyvässä iskussa, Malinen kertoo tyytyväisenä.

 

Luettu 1857 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227