ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 05 heinäkuu 2016 12:46

Juha Malinen kuukauden valmentaja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Pasi Pikkupeura

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet SJK:n hyökkääjä Roope Riskin Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentaja on RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen.

Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi on valittu SJK:n hyökkääjä Roope Riski. Riski pelasi kesäkuussa neljässä Veikkausliigaottelussa ja teki niissä kaksi maalia.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Kuukauden valmentajaksi on valittu RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen. RoPS pelasi kesäkuussa neljä Veikkausliigaottelua, joista tuloksena oli kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Tasan päättyivät RoPS:n ottelut sarjakärjessä vuorotelleiden HJK:n ja IFK Mariehamnin kanssa.

Veikkausliigan kesäkuun joukkue (5-3-2):

Walter Viitala (IFK M)
Philip Sparrdal Mantilla (IFK M) – Timi Lahti (VPS) – Juuso Hämäläinen (RoPS) – Teemu Penninkangas (SJK) – Taye Taiwo (HJK)
Lucas Kaufmann (PK-35 Vantaa) – Robert Taylor (RoPS) – Emile Paul Tendeng (Ilves)
Roope Riski (SJK) – Diego Assis (IFK M)

Kuukauden pelaaja: Roope Riski (SJK)
Kuukauden valmentaja: Juha Malinen (RoPS)


VEIKKAUSLIIGA

 

Luettu 285 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227