ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 28 syyskuu 2016 23:43

Murtuma päätti RoPS-vahti Antonio Regueron kauden

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Päävastuu RoPSin torjuntatöistä siirtyy Ricardolle (vas.) kun Antonio Reguero mursi sääriluunsa. Päävastuu RoPSin torjuntatöistä siirtyy Ricardolle (vas.) kun Antonio Reguero mursi sääriluunsa. Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen Palloseuran erinomaisesti pelanneen espanjalaisen maalivahdin Antonio Regueron kausi on paketissa.

Mies loukkasi jalkaansa viime sunnuntain kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Reguero sai 2. jaksolla kolhun, mutta pelasi silti pelin loppuun. Alkuviikon tutkimukset paljastivat vamman laadun sen verran pahaksi, että kausi on hänen osaltaan ohi.

Kyse on kompressiomurtumasta sääriluun yläosassa. Edessä on kuukausi kainalokepeillä, mutta kuntoutus alkaa jo viikon kuluttua.

– Onneksi meillä on toinenkin hyvä maalivahti, joten mitään ongelmaa ei tule, viittasi urheilutoimenjohtaja Jari Ilola brassivahti Ricardoon, joka ottaa torjuntavastuun neljään viimeiseen peliin. Varamaalivahdiksi nousee nuori Juhani Kangas. RoPSilla on vahva maalivahtikaksikko myös ensi kaudella.

– Sekä Reguerolla, että Ricardolla on sopimukset myös ensi kaudesta, ainakin toistaiseksi, Ilola kommentoi.

Kari Pyykkö
© 2016 Lapin Kansa

Luettu 223 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227