ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 17 touko 2017 20:11

Ensimmäinen RoPS Pokeri lauantaina 20.5.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS, Veikkaus ja paikallinen peliklubi Feel Vegas Rovaniemi tiivistävät kuluvalla kaudella yhteistyötään. Yhteistyön ansiosta RoPS tulee näkymään entistä vahvemmin Feel Vegasin tapahtumissa.

Kauden aikana RoPS ja Feel Vegas järjestävät ainakin kuusi yhteistä peli-iltaa. Niistä ensimmäinen on RoPS Pokeri lauantaina 20. toukokuuta.

Yhteistyökumppanit on puolestaan kutsuttu KuPS-ottelun jatkoille lauantaina 27. toukokuuta. Kyseinen pelipäivä on samalla kauden ensimmäinen Match Day -tapahtuma, jolloin RoPS näkyyy katukuvassa normaaliakin laajemmin. 

Aloituspotku Feel Vegasin peli-iltoihin on kuitenkin RoPS-historian ensimmäinen avoin pokeriturnaus. RoPS Pokeri pelataan tulevana lauantaina kello 17.00 alkaen. Turnausta saavat tulla seuraamaan kaikki 18-vuotta täyttäneet.

RoPS:n puolesta ns. bounty-pelaajina ovat mukana Juuso Hämäläinen, Eetu Muinonen ja Simo Roiha. Koko edustusjoukkueen trio on aktiivisia pokerin pelaajia. Bounty-pelaajan pudottamisesta on tiedossa ylimääräinen RoPS-aiheinen lisäpalkkio.

RoPS Pokeriin on ilmoittauduttavaa lauantaina klo 16.00 mennessä joko Feel Vegasin kassalla tai puhelimitse numeroon 09 4370 3365.

Pelinä RoPS Pokerissa on Texas hold'em No limit ja turnausmuotona Freezout. Buy-in - eli osallistumismaksu - on 50 €. Ilmoittautuminen on jo käynnissä. Feel Vegasin pöytiin mahtuu korkeintaan 30 pelaajaa.

Etukäteen osallistumismaksunsa suorittaneiden tulee saapua pelipaikalle viimeistään puoli tuntia, muiden tunti ennen varsinaisen turnauksen alkamista.

Video: www.blueidea.fi

Luettu 2095 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227