ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 04 joulukuu 2019 19:47

Odotettu sopimusuutinen - Eetu Muinonen jatkaa Rovaniemen Palloseurassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(7 ääntä)

Eetu Muinonen, 33, pelaa Rovaniemen Palloseurassa myös kaudella 2020. Kokenut keskikenttämies on tärkeä palanen RoPS:n uudistuvassa joukkueessa.

Keväällä alkava Veikkausliigakausi 2020 tulee olemaan Eetu Muinoselle jo seitsemäs RoPS:n paidassa. Hän pelasi Rovaniemellä ensimmäisen kerran kausilla 2011-2012, kävi välillä kiertämässä Suomea sekä Norjaa ja palasi Napapiirille kaudelle 2016.

Muinosen loppuvuosi 2018 oli vammojen sävyttämä, mutta viime kausi oli jälleen vahva. Hän kuului totutusti keskikentän takuuvarmaan vakiokokoonpanoon.

RoPS:lle Muinonen on ollut aina tärkeä pelaaja. Jälleen kerran hän tulee tuomaan vahvasti muuttuvaan joukkueeseen tarvittavaa jatkuvuutta sekä kokemusta.

- Halusimme todella, että Eetu jatkaa. Hän on äärimmäisen luotettava sekä pelaajana että ihmisenä, RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen kehuu.

- Eetu on pallovarma ja hänellä on hyvät lajitaidot. Hän sopii meidän tapaamme pelata. Eetun kautta pystyy rakentamaan peliä ja hän pystyy myös itse rakentamaan peliä.

Tauriainen tuntee Muinosen läpikotaisin. Miesten yhteinen historia alkaa kausilta 2004-2005, jolloin Tauriainen toimi MyPan apuvalmentajana. Saldona oli Suomen Cupin voitto 2004 ja Veikkausliigan mestaruus 2005.

Muinonen itse jo odottaa alkavaa Vesa Tauriaisen aikakautta. Tauriainen on jo kuudes eri RoPS-valmentaja, jonka alaisuudessa Muinonen on pelannut.

- Olemme puhuneet paljonkin Vesan pelifilosofiasta. Olo on innostunut, kun vain mietinkin tulevaa, Muinonen sanoo.

Tauriaisen RoPS tulee oleman eri näköinen kuin päättyneen kauden RoPS. Se sopii erinomaisesti Muinoselle.

- Jalkapallo on edelleen laji, jossa vaaditaan asennetta. Ei ole mitään väliä, oletko kuinka tekninen tai taktinen tahansa, jos asenne ei välity kentälle, Muinonen painottaa.

- Myös itse pelissä täytyy tapahtua asioita. Ei ole kenellekään hyväksi, jos vain pidämme palloa. Se ei kehitä pelaajia eikä ole yleisöllekään hyväksi. Hyökkäykset täytyy viimeistellä.

Rovaniemen Palloseuran edustusjoukkueen yhteiset harjoitukset alkavat heti loppiaisen jälkeen. Kilpailullinen kausi käynnistyy ensimmäisellä Suomen Cupin ottelulla RoPS - SJK lauantaina 25.1.2020.

Juhlavuoden kausikortit

RoPS:n juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä RoPS:n verkkokaupassa www.ropskauppa.fi

Luettu 2516 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227