Uutiset

Miehet

perjantai, 17 touko 2024 21:35

Miesten Ykkösessä kahden nousijajoukkueen kohtaaminen

Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

RoPSin vieraaksi saapuu viime kaudelta Kakkosesta tuttu joukkue FC Vaajakoski.

Rovaniemen Palloseura pääsi edellisessä ottelussaan äitienpäivän iltana Porissa sekä maalien että voittojen makuun kaatamalla FC Jazzin numeroin 1-4. Seuraava kynnys ylitettäväksi on kotivoiton ottaminen ja siihen avautuu mahdollisuus lauantai-iltapäivänä, kun vaajakoskelaiset saapuvat Rovaniemen Keskuskentälle.

Viime kaudelta samasta Miesten Kakkosen lohkosta erinäisten vaiheiden ja täydennysmenettelyn kautta uuteen Ykköseen noussut FC Vaajakoski on pelannut tällä kaudella yhden ottelun RoPSia vähemmän, ja joukkueella on neljästä pelatusta ottelusta tilillään kolme tappiota ja yksi voitto.

Vaajakoski on kohdannut kauden alkupuolella RoPSin tapaan KPV:n ja Atlantis FC:n ja näiden lisäksi tappio tuli viime viikonloppuna OLS:lle. Kolme pistettä se puolestaan nappasi huhtikuun lopulla kotikentällään keravalaisen PKKU:n kustannuksella.

RoPSin ja FC Vaajakosken viime kauden keskinäiset ottelut olivat kovia kamppailuja ja samaa on odotettavissa myös tällä kaudella.

RoPSin päävalmentaja Jari Alamäki kertoo avausvoiton vapauttaneen tunnelmaa joukkueessa.

- Koko viikon on ollut joukkueessa erittäin hyvä ja luottavainen olotila. Avausvoiton myötä itseluottamusta tuli roppakaupalla lisää ja tekeminen treeneissä on ollut laadukasta.

Lauantain ottelusta Alamäki odottaa kahden melko samankaltaisen joukkueen kohtaamista.

- Vaajakoski pyrkii todennäköisesti pelaamaan samanlaista futista kuin mekin ja he tulevat otteluun varmasti sisuuntuneena viime kierroksen kotitappion vuoksi.

RoPS aikoo lauantaina palata perusasioiden äärelle ja valmentaja suitsuttaa myös kotiyleisöä ja sen merkitystä.

- Palaamme nyt pelaamisessamme enemmän siihen kuuluisaan "omaan pelaamiseen", koska erityisesti kenttäolosuhteet ovat nyt huomattavasti paremmat kuin edellisessä ottelussamme Porissa. Tulemme tekemään kaikkemme, että nappaisimme kauden ensimmäisen kotivoiton tämän sarjan parhaan kotiyleisön edessä. Joukkueemme arvostaa kovasti sitä tukea ja kannustusta, jota saamme kotiotteluissa hienolta rovaniemeläisyleisöltä ja vierasotteluissa RoPS-Etelä kannustusryhmältä.


Miesten Ykkönen
RoPS – FC vaajakoski
la 18.5.2024 klo 15:00

Liput:
Kertalippu 15 € (eläkeläinen/opiskelija/varushenkilö 10 €), Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.
Kausikortti 99€


Pelipäivän Tapahtuma-info

Luettu 563 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi