maanantai, 27 touko 2024 17:11

RoPS tasasi pisteet Miesten Ykkösessä KuPS Akatemian kanssa

(1 ääni)

Kesäinen sunnuntai-ilta tarjosi viihdyttävän vaikkakin vähämaalisen ottelun. Lopputulos 1-1.

Rovaniemen Palloseuran kausi Miesten Ykkösessä jatkui kotiottelulla kovan peliviikon päätteeksi. Alla oli edelliseltä viikonlopulta tärkeä kotivoitto Vaajakoskesta sekä harmittava tappio keskiviikon pelistä Keravalla PKKU:ta vastaan. Kentällä nähtiin yritteliäs kotijoukkue, jolla oli kova halu voittaa.

Molemmilla joukkueilla oli pelissä maalintekopaikkoja, kotijoukkuella kuitenkin säilyi hyvä ote pelistä. Ensimmäisellä puoliajalla lähimmäs maalintekoa pääsi Riku-Veli Niska, jonka kuti osui kuitenkin tolppaan. Maaleja saatiin odottaa pitkään, kunnes vaihdosta sisään tullut Tomas Varhi viimeisteli komeasti johtolukemat 76 minuutin pelin kohdalla. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan riittänyt voittoon, vaan Ahmad Alsheikh tasoitti ottelun seitsemän minuuttia myöhemmin ja loppuluksemiksi jäi 1-1.

Päävalmentaja Jari Alamäki oli ottelun jälkeen suhteellisen tyytyväinen joukkueen pelilliseen esitykseen, mutta harmitusta voiton lipeämisestä oli tuoreeltaan pelin jälkeen ilmassa.

- Saimme hyvin luotua painetta ja maalintekopaikkoja aikaan, mutta johtoaseman menetys harmittaa. Tämä on tasainen sarja ja erot ovat hyvin pienet.

Myös vahvasti pelannut toppari Samuel Olabisi totesi joukkueen pelanneen hyvää jalkapalloa.

- Oma pelimme oli hyvää ja tiesimme, että myös vastustajalla on hyvä joukkue. Aina ei ole tyytyväinen lopputulokseen, vaikka pelaa hyvän pelin.

Katso Jari Alamäen ja Samuel Olabisin sekä KuPS:n valmentaja Juho Neuvosen ja Oumar Balden haastattelut: RoPS YouTube – Lehdistötilaisuus RoPS - KuPS Akatemia 26.5.2024