ROPS TÄHTIKUMPPANIT

tahtikumppani-banneri-3

sivu on rakenteilla

pieni_pohjolan-op

Pohjolan OP on pohjoisen oma pankki, jonka omistavat sen lähes 150 000 omistaja-asiakasta. Pankin tehtävänä on edistää heidän ja koko toimialueensa kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Samalla se luo ja vahvistaa vastuullisesti alueen elinvoimaa. Pankki on osa suomalaista OP Ryhmää ja ammentaa menestyksensä paikallisuudesta, tuttuudesta ja luottamuksesta. Sen asiakkaat saavat kattavasti ratkaisut pankki- ja vakuutustarpeisiinsa, lakipalvelut, varainhoidon sekä yrityspalvelut. Pankin 350 asiantuntijaa tarjoaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen asiakkaan valitsemassa kanavassa: verkossa, OP-mobiilissa, puhelimessa tai kasvotusten 21 konttorissa Utsjoelta Pyhännälle.

RoPS:n ja Pohjolan OP:n yhteinen tavoite on kehittää pohjoisen vastuullisuutta ja hyvinvointia tuottavaa seuratoimintaa pitkäjänteisesti.

Pohjolan OP on RoPS Nappuloiden pääyhteistyökumppani.

www.op.fi/pohjolan-op

Sen vain tuntee - Pohjolan OP

Intersport

24ss_ecom_ts_football_phenomenal-pack_q1_full-bleed-hero_small_desk_1440x350px_combined-product

PUMA on yksi maailman johtavista urheilubrändeistä, joka suunnittelee, kehittää, myy ja markkinoi jalkineita, vaatteita ja asusteita. PUMA on 75 vuoden ajan vienyt urheilua ja kulttuuria väsymättä eteenpäin luomalla nopeita tuotteita maailman nopeimmille urheilijoille. PUMA tarjoaa suorituskykyisiä ja urheilusta inspiroituneita lifestyle-tuotteita muun muassa jalkapallon, juoksun ja harjoittelun, koripallon, golfin ja moottoriurheilun kategorioissa. PUMA tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden ja brändien kanssa tuodakseen urheiluvaikutteita katukulttuuriin ja muotiin. 

Ahkera työ jalkapallokulttuurissa ja yhteiskuntavastuulliset teot muodostavat keskeiset arvopilarit, jotka yhdistävät PUMAa ja ROPSia. Näitä tavoitteita edistämällä PUMA ja ROPS pyrkivät vahvistamaan niiden merkitystä yhteisössä.

https://www.youtube.com/watch?v=Ao_J7N81jTM (PUMA 75th anniversary video)

www.puma.com

puma_logo_standard-no1_without-registration_black

Rovalappi

1920x1080-lk-rops-yhteistyohon-kuva

Lapin maakuntalehti tavoittaa eteläisestä Lapista käsivarteen ja päälaelle saakka. Lapin Kansa ilmestyy kuusi kertaa viikossa printtinä ja näköislehtenä verkossa.

”Lappi on heittämällä mielenkiintoisin maakuntamme, eikö sinustakin? Lapin uutiset, ilmiöt ja ihmisten tarinat on kertonut jo 95 vuoden ajan Lapin Kansa. Teemme sinulle sisältöä suurella sydämellä ja intohimolla aluettamme kohtaan. Lappi on

SAULI PAHKASALO – LAPIN KANSAN PÄÄTOIMITTAJA

www.lapinkansa.fi

Kaleva Media: https://www.youtube.com/watch?v=YRfzq64TYas

lapin_kansa_logo_rgb_musta_600pxkaleva-media

Terveystalo

Burger King

kutilan-liikenneKutilan Liikenne

https://www.youtube.com/watch?v=xIAu4wiUIXI#action

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi