ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 07 huhtikuu 2021 10:14

Antti Okkonen aloittaa Rovaniemen Palloseuran junioripäällikkönä

Arvostele tätä artikkelia
(10 ääntä)

Kahdeksan kautta Rovaniemen Palloseuraa pelaajana edustanut Antti Okkonen on RoPS:n uusi junioripäällikkö. Okkonen aloitti työssään huhtikuun alussa.

Tasan kaksisataa virallista ottelua RoPS:n paidassa. Suomen Cupin voitto 2013. Veikkausliigan hopeaa kausilta 2015 ja 2018. Ja ennen kaikkea kapteeni.

Antti Okkonen lopetti oman pelaajauransa RoPS:n edelliseen hopeakauteen, mutta on pysynyt tiiviisti seuran lähellä aktiiviuran jälkeenkin. Okkosen itsensä valmentama ikäkausijoukkue on RoPS:n 2011 syntyneet pojat.

Rovaniemen Palloseuran junioripäällikkönä Antti Okkonen vastaa 7-12 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien ikäkausijoukkueiden toiminnasta. Hän toimii kentällä valmentajien tukena ja huolehtii yhteisen valmennuslinjauksen toteutumisesta.

Toinen puoli Okkosen toimenkuvasta on seurayhteistyöverkoston ylläpitäminen ja yhteistyöseurojen valmentajien kouluttaminen.

Okkonen itse on opiskellut Lapin Yliopistossa pääaineenaan johtamista. Hänen ennen pääsiäistä jättämänsä gradu käsitteli Palloliiton laatujärjestelmän vaikuttavuutta. Jalkapallon puolelta Okkosella on UEFA B -valmentajapätevyys.

- Tämä on mielenkiintoinen tehtävä. Kaksi edellistä vuotta on kulunut lähinnä opiskellessa, mutta halu lajin ja urheilun pariin oli koko ajan olemassa, Okkonen kertoo.

- Omien poikien kautta olen nähnyt RoPS:n junioritoimintaa läheltä jo kuuden vuoden ajan. Näitä oppeja on hyvä jakaa eteenpäin, ja samalla auttaa valmentajia heidän arjessaan.

Antti Okkonen aloitti RoPS:n junioripäällikkönä virallisesti 1. huhtikuuta, mutta pääsiäispyhien osuttua samalle kohdalle ensimmäinen toimistopäivä oli vasta tiistaina 6. huhtikuuta.

Rovaniemen Palloseuralla on noin 20 ikäkausijoukkuetta ja nappulat mukaan laskien noin 1000 lisensoitua pelaajaa. Tällä pelaajamäärällä RoPS:n on Lapin suurin urheiluseura ja Pohjois-Suomen suurin jalkapalloseura.

RoPS:n seurayhteistyöverkosto kattaa kymmenen pohjoista jalkapalloseuraa Meri-Lapista Ivaloon.

Luettu 2579 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309