Uutisarkisto

Kaikki uutiset

perjantai, 17 touko 2024 13:40

RoPS Naisille vieraita Siilinjärveltä

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kuva: Vili Varjus. Kuva: Vili Varjus.

RoPSin naiset pelaavat kauden toisen kotiottelunsa lauantai-iltana. Joukkueen kauden alku on ollut vahva.

Rovaniemen Palloseuran naisten edustusjoukkue käynnisti kautensa Naisten Kakkosen C-lohkossa vahvasti selkeällä 8-0 voitolla Esse IK:sta ja jatkoi samoin ottein Suomen Cupissa ottamalla 0-7 vierasvoiton Naisten Kolmosta pelaavasta Juniori STPS:sta Savonlinnassa. Seuraavaksi RoPS Naisten kuntoa tulee testaamaan Toivalan Urheilijat Siilinjärven ja Kuopion kupeesta.

Päävalmentaja Juho Pernun mukaan ainakin harjoituksissa meno on jatkunut edelleen vahvana.

- Kaikki pelaajat ovat pystyneet harjoittelemaan tällä viikolla, joka on aivan erinomainen asia. Harjoituksiin on tämän myötä saatu lisää laatua ja vauhtia, mikä toivottavasti näkyy myös lauantain pelissä.

Pernu odottaa kauden toistaiseksi kovinta ottelua.

- Edellisessä pelissä parannettiin jälleen joukkueena pelaamista ja harjoitellut mallit rakentelu- ja murtautumisvaiheessa toteutuivat. Samaa toivon näkeväni taas lauantaina, että menemme joukkueena eteenpäin.

ToU on tällä kaudella ehtinyt pelata jo kolme ottelua, joista saaliina kaksi tasapeliä HauPaa ja FC Unitedia vastaan sekä selkeänumeroinen tappio Vaasan Palloseuralle.

Päävalmentaja Pernu on ehtinyt tutustua tulevan vastustajan otteisiin kauden aloituspeleissä. Vastaan asettuu kokenut ja yhtenäinen joukkue, jolla on kyky rankaista jos heille annetaan liikaa tilaa ja aikaa.

- ToU on mielestäni parantanut viime vuodesta ja eri tavalla lähtenyt tähän kauteen. Vaikka hävisivät ensimmäisen ottelun Vaasassa, olivat he mielestäni parempia varsinkin ensimmäisellä jaksolla. He ovat myös osoittaneet sitkeyttä tulemalla 0-2 tilanteesta 2-2 tasapeliin HauPaa vastaan ja olivat parempia kotona Unitedia vastaan, vaikka sekin tasan päättyi.

RoPSin tilanne pelaajiston suhteen on hyvä.

- Saamme jälleen täyden kokoonpanon otteluun. Pelistä puuttuu vielä Niia Salminen, joka muuttaa sunnuntaina Rovaniemelle ja Vilma Aska, joka harjoittelee jo täysin joukkueen mukana, mutta ei ole aivan vielä pelikunnossa.

Salminen on joukkueen uusin vahvistus, jolta löytyy kokemusta myös Kansallisesta liigasta.

Naisten ottelu pelataan lauantai-iltana Miesten Ykkösen RoPS – FC Vaajakoski perään

- Lauantaina tulee hieno tuplapelipäivä ja toivottavasti saadaan molemmissa otteluissa katsojaennätykset rikottua. Ilman pitäisi olla mahtava ja tarjoilut on kohdallaan, joten mahdollisimman paljon kannatusta toivottavasti paikalla, Pernu päättää.

Naisten Kakkonen
RoPS – ToU
la 18.5.2024 klo 18:30


Liput:
Kausikortti 79€
Kertalippu 10 € (eläkeläinen/opiskelija/varushenkilö 6 €), Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.


Pelipäivän Tapahtuma-info

Luettu 343 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi