Uutisarkisto

Kaikki uutiset

tiistai, 21 touko 2024 15:02

RoPS Vastuullisuusohjelma ja Hyvän hallintotavan periaatteet

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS sitoutuu uuden strategiansa myötä entistä tavoitteellisemmin vastuullisuussisältöihin. Uusi vastuullisuusohjelma kattaa kolme osa-aluetta: sosiaalinen vastuu, ympäristövastuu ja taloudellinen vastuu.

Vastuullisuus on noussut yhdeksi kärkiteemaksi seuran sidosryhmäkyselyssä. RoPS haluaa vastata seurayhteisön odotuksiin ja osoittaa, että on vastuunsa ymmärtävä suunnannäyttäjä.

Hiljattain valmistunut vastuullisuusohjelma kattaa kolme osa-aluetta: sosiaalinen vastuu, ympäristövastuu ja taloudellinen vastuu.

Tutustu vastuullisuusohjelmaan: RoPS Vastuullisuusohjelma

Rovaniemen Palloseura ry on myös mukauttanut UEFA:n Hyvän Hallintotavan Periaatteet seuran toimintaympäristöön. Ne tukevat seuran arvoja, sekä syventävät ja selkeyttävät ropsilaisuuden merkitystä.

Tutustu seuran hyvän hallintotavan periaatteisiin: Rovaniemen Palloseura Ry - Hyvän Hallintotavan Periaatteet

 

 

Luettu 254 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi