ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 27 kesäkuu 2003 03:00

RoPS arvottiin Tampereelle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura jatkaa Suomen cup -matkailua myös 6. kierroksella. RoPSin vastustajaksi arvottiin liigaseura Tampere United ja ottelupaikaksi Tampere.

– Eipä tällainen arvontatulos juuri naurata, totesi RoPS-manageri Jouko Kiistala. Seuraa ei ole siunattu cupissa vielä yhdelläkään kotiottelulla.

Tornion Pallo-47:n leirissä hymy oli herkässä kun seura saa kotiottelun ja vastustajaksi tulee liigaseura Allianssi.

– Vuosi sitten hävisimme Allianssille Vantaalla 3-1, joten nyt on revanssin paikka, totesi TP:n valmentaja Kari Vaalto.

Suomen cupin kuudes kierros, 6. heinäkuuta: Tampere U–RoPS, FC Hämeenlinna–KuPS, KooTeePee–Närpes Kraft, Salamat–MyPa, HJK–Viikingit, FC Espoo–Inter, JäPS–Jaro, TP-47–Allianssi.

Kuudennen kierroksen pelipäivä on 6. heinäkuuta. Tampere Unitedin ja Allianssin ottelut saattavat tosin siirtyä, mikäli joukkueet menestyvät Uefan Intertoto cupissa.

2003 Lapin Kansa

Luettu 881 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227