Uutiset

Miehet

torstai, 29 tammikuu 2004 02:00

RoPS yllättyi uudesta vaatimuksesta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseurassa otettiin hieman hämmentyneenä vastaan Jalkapalloliigan liigalisenssikomitean uusi vaatimus keskuskentän sosiaalitilojen parantamisesta. Tähän asti on puhuttu valoista, katsomoista ja kentän lämmityksestä. Pukukoppien sosiaalitiloja ei ole aiemmin mainittu.

 

Kanarialta tavoitettu RoPSin puheenjohtaja Markku Hyvönen kuuli asiasta ensi kerran keskiviikkoiltana.

- Tällaisesta en ole ollut tietoinen, mutta nyt olen. En usko, että kyse on isosta asiasta. Joulukuussa keskuskentän sosiaalitiloissa pidettiin katselmus. Jo silloin todettiin, että koppeihin tarvitaan ainakin yksi wc lisää. Eiköhän sellainen järjesty, luotti Hyvönen.

Edes aikarajan 10. toukokuuta ei pitäisi olla ongelma jos vaatimukset pysyvät yhden wc:n tasolla.

Sosiaalitilat surkeassa kunnossa

RoPSin toimitusjohtaja-manageri Jouko Kiistala myönsi kentän sosiaalitilojen surkean kunnon.

- Asiasta ovat meille valittaneet pitemmän aikaan vierailevat joukkueet ja erotuomarit. Nyt on nelisen kuukautta aikaa pistää paikat kuntoon. Tässä ei auta kääntyä kuin kiinteistön omistajan Rovaniemen kaupungin puoleen, Kiistala totesi.

Laajempaan remonttiin ei Kiistalan mukaan ole aihetta jos Lapinaukean stadionsuunnitelma etenee.

Rovaniemen kaupunginhallitus on asettanut työryhmän selvittämään parasta vaihtoehtoa puitteiden saattamiseksi nykyaikaiselle tasolle. Markku Hyvönen on yksi työryhmän jäsenistä.

- Ensimmäinen kokous on merkitty helmikuun 4. päiväksi, joten sitä ennen ei asiassa edetä, Hyvönen kertoi.

Liigalisenssin ehtona on, että Rovaniemellä on vaatimukset täyttävät puitteet kaudella 2006. Sitä varten on oltava myös selkeä suunnitelma.

- Jos tahtoa ja rahaa löytyy, stadionin töihin päästään vuoden 2005 aikana ja se on valmis kaudelle 2006, Hyvönen ennakoi.

Jouko Kiistala näki Jalkapalloliigan uudessa vaatimuksessa jonkinlaista luottamuspulaa Rovaniemen suuntaan.

- Liigassa ei ilmeisesti luoteta, että täällä olisi tapahtumassa jotakin konkreettista. Nyt selvästi edellytetään toimia tai selviä päätöksiä, Kiistala totesi.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 780 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi