Uutiset

Miehet

torstai, 25 maaliskuu 2004 02:00

RoPS - TP-47 siirtyi kuukautta aiemmaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Toukokuun ensimmäisellä viikolla käynnistyvän Jalkapalloliigan ohjelmia on rukattu hieman uuteen uskoon lähinnä FC KooTeePeen siirryttyä Ykkösestä liigaan FC Jokereiden paikalle. RoPSin piti kohdata KooTeePee Kotkassa 10.6., mutta uusi päivä on 13.6. Tornion Pallo-47 vierailee kotkalla 20.6. (vanha pelipäivä 21.6.).

 

Myös Lapin toinen hegemoniaottelu on saanut uuden pelipäivän. Alunperin piti ottelu RoPS - TP-47 pelata Rovaniemellä 19. syyskuuta, mutta uusi pelipäivä on torstai 5. elokuuta. Ensimmäinen hegemoniaottelu on Torniossa torstaina 1. heinäkuuta.

RoPS pelaa viikonvaihteessa Pietarsaaren halliturnauksessa kolme ottelua. Perjantaina se kohtaa Vaasan Palloseuran, lauantaina AC Oulun ja sunnuntaina isäntäseura Jaron.

RoPSilla ei ole isompia loukkaantumishuolia, mutta liigakauden lähestyessä joukkue ei halua ottaa mitään riskejä. Tämän vuoksi vasta vähän aikaa harjoitelleet Laszlo Fekete ja Matias Turpeinen jäävät kotiin. Kolmas kotiin jäävä pelaaja on Matti Kutila, jonka akillesjänne vihoittelee.

RoPS on tarkentanut kevätkauden harjoitusohjelmaansa. Pietarsaaren turnauksen jälkeen RoPS vierailee Oulussa (2.4.) ja kohtaa AC Oulun. Kakkosen Rio Grande tulee vastaan Ounashallissa 6.4. Pääsiäisen jälkeen RoPS pelaa kotihallissaan harjoituspelit Ruotsin IFK Luulajaa (17.4.) ja AC Oulua (24.4.) vastaan.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 768 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi