Uutiset

Miehet

maanantai, 31 heinäkuu 2006 14:22

Lahtinen maalasi RoPSille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

KPV ja Rovaniemen Palloseura pelasivat jalkapallon Ykkösessä tilannerikkaan kamppailun, jossa pisteet jaettiin maalein 2-2 (0-0).

- Valmentajien näkökulmasta tämä oli turhankin tilannerikas peli, mutta olen joukkueen panokseen tyytyväinen, RoPSin valmentaja Jukka Ikäläinen summasi.

Avausjaksolla vieraiden parhaat paikat avautuivat Zeddy Sailetille, joka vapautui kahdesti läpiajoon. Syötöt antaneen Dejan Godarin pääsy tilastoihin sai kuitenkin odottaa toiselle jaksolle.

Pian tauon jälkeen Godar antoi kulman, josta Mika Lahtinen puski vieraat johtoon. Toisen ottelun uudessa seurassaan pelannut Lahtinen päätti RoPS:n vierasotteluiden 424 minuuttia kestäneen maalittoman kauden.

- Minuuttimääriä ei ole mietitty, mutta Lahtisen esitys oli kokonaisuutena yksi pelin positiivisimpia ja maali tietenkin hieno asia, Ikäläinen totesi.

Viisi minuuttia myöhemmin Godar laukoi rangaistuspotkusta 0-2:een. Pallon hankki pilkulle Juha Majava, jonka vahva pystyjuoksu ei jättänyt vastustajan puolustukselle tilanteessa juurikaan vaihtoehtoja.

Vieraiden riemua riitti kuitenkin vain vajaaksi vartiksi. KPV:n kavennuksesta vastasi Janne Suutari ja 70. minuutilla Demba Savage tasoitti pelin.

- KPV:lla oli avausmaalissa onneakin.

Maalivahti Kalle Rönkkö onnistui torjumaan läpiajon, mutta pallo kimposi hyökkääjän jalkaan ja siitä maaliin. Toinen tuli sitten tyylikkäällä puskulla, Ikäläinen kertasi.

Loppupelin paras rovaniemeläistilanne oli Janne Turpeenniemen oivallinen laukaus rangaistusalueen rajan tuntumasta. Ottelun parhaisiin Rönkön tavoin kuulunut maalivahti Janne Björgkren ehti kuitenkin pallon tielle.

Kausi on puolivälissä ja RoPS sarjassa seitsemäntenä. Kärjessä keikkuva Tornion Pallo-47 on kerännyt viisi pistettä enemmän. Valmentaja muistutti, ettei kymppitonninkaan palkintoja jaeta 5000 metrin juoksun jälkeen.

- Se päivä jolloin pitää olla kahden parhaan joukossa tulee lokakuussa, hän totesi tyynesti.

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 772 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi