ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 26 touko 2008 11:07

RoPS Farmi kärsii pelaajapulaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Joona Kortelainen (oik.) teki RoPSin farmin ainoan maalin HauPaa vastaan. Haukiputaan maalia vartioi Timo Havana. Joona Kortelainen (oik.) teki RoPSin farmin ainoan maalin HauPaa vastaan. Haukiputaan maalia vartioi Timo Havana.

Rovaniemen Palloseuran Farmi pelasi pelaajamateriaaliinsa nähden hyvän ottelun vaikka vieraana käynyt Haukiputaan Pallo pisteet veikin maalein 2-1 (0-1) Kolmosen jalkapallokierroksella.

RoPSin edustusjoukkueen tiukka pelaajatilanne näkyy selvästi myös Farmin pelaajalistoilla, sillä joukkue joutui selviämään koko 90 minuuttisen sillä materiaalilla joka avaukseen asteli.

- Ihan mallikas esitys tällä miehistöllä.

-Ihan ei koko ottelua jaksettu.

- Annettiin HauPan painostaa ja yritettiin iskeä vastahyökkäyksillä.

-Se onnistuikin mukavasti, kertoi RoPSin valmentaja Matti Helin.

Avausmaalin tolpan kautta maalivahdin torjunnan jälkeen verkkoihin upottanut Joona Kortelainen oli loistopaikassa tekemässä myös 2-0 johtomaalia, mutta ihan vielä ei ollut aika julistaa Kortelaista ottelun sankariksi.

- Heti kun saadaan vain edustuksen miehet terveeksi niin myös meillä on eri tilanne, näki Helin joukkueen lähitulevaisuuden. MP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1005 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227