ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 08 kesäkuu 2016 23:03

RoPS luottavaisena IFK Mariehamnin kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee huomenna torstaina kotikentällään Keskuskentällä kaukaisen vieraansa IFK Mariehamnin kimppuun varsin luottavaisena, vaikka muutama viime peli joukkueella kovin mollivoittoisesti onkin kulkenut.

Pelillisesti RoPS ei ole huonosti pelannut, mutta pelin kruunu eli maalit ovat jääneet syntymättä. Nyt kentälle löytyy valmentaja Juha Malisen mukaan kova nippu maalinälkäisiä pelaajia.

- Vielä pari viikkoa sitten tuntui, että meillä on juuri ja juuri joukkueellinen pelaajia vireessä. Nyt näyttää jo paljon valoisammalta ja koko pelaajalista alkaa olla oivassa vireessä. Vaihtopenkillekin jää hyvävireisiä miehiä, mikä nostaa luottamusta huomiseen, Malinen toteaa.

Malisen mukaan RoPS on viime päivien harjoittelussaan pyrkinyt löytämään asioita, jotka tuottavat joukkueelle onnistumisia.

- Niistä pienistä hetken nukahduksista, joita meille on alkukaudesta sattunut, on päästävä irti. Kyse on seitinohuista asioista ja uskon, että huomenna nuo asiat ovat meidän kannalta kohdallaan ja tulosta syntyy, Malinen sanoo luottavaisena.

Vastustaja IFK Mariehamn on RoPS-luotsin mielestä onnistunut alkukaudella todella erinomaisesti ja on paha vastus kenelle hyvänsä.

- Huomenna meillä on vastassa tämän alkukauden komeetta, joka on tilkinnyt oman pään hyvin ja pystynyt tiukoissa tilanteissa tekemään pisteisiin tarvittavat maalit. Kovassa lennossa oleva joukkue tulee huomenna meitä vastaan, mutta siihen olemme valmiit, uskoo RoPS-luotsi Juha Malinen.

RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät yhden linkin takaa. Tämän linkin kautta pelatessasi tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa: www.rops.fi/veikkaus

 

Luettu 775 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227