Uutiset

Miehet

torstai, 08 joulukuu 2016 12:51

Mika Mäkitalon vuoro jättää RoPS

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Mäkitalo (oik.) vaihtaa maisemaan kolmen RoPS-kauden jälkeen. Ville Saxman ehti jo siirtyä Kuopioon. Mika Mäkitalo (oik.) vaihtaa maisemaan kolmen RoPS-kauden jälkeen. Ville Saxman ehti jo siirtyä Kuopioon. Kuva: Anssi Jokiranta

Rovaniemen Palloseuran kokenut kaarti vaihtaa joukolla maisemaa. Viimeisin lähtijä on kolme kautta RoPSissa pelannut Mika Mäkitalo. 31-vuotiaan keskikenttäpelaajan uusi osoite julkistetaan torstaina.

Rovaniemen Palloseuran kokenut kaarti vaihtaa joukolla maisemaa. Viimeisin lähtijä on kolme kautta RoPSissa pelannut Mika Mäkitalo. 31-vuotiaan keskikenttäpelaajan uusi osoite julkistetaan torstaina.

Miehen uudeksi osoitteeksi on huhuissa mainittu Inter Turku, mistä hän lähti kauden 2008 jälkeen. Mäkitalo ehti pelata FC Hakassa ja FC Lahdessa ennen päätymistään RoPSiin. Rovaniemellä mies pelasi kolme kautta. Liigaotteluja kertyi 62 ja maaleja kuusi.

RoPSin tämän hetken tilanteesta kertoo fakta, että kauden 2015 hopeajoukkueesta sopimukset ensi kaudesta ovat vain Antti Okkosella ja maalivahti Ricardolla. Aleksandr Kokon elokuisen Australiaan lähdön jälkeen maisemaan ovat ehtineet vaihtaa Janne Saksela (Hollanti), Juha Pirinen (HJK), Ville Saxman (KuPS) ja nyt Mäkitalo.

RoPS on leikannut ensi kauden liigajoukkueen budjettiaan noin 200 000 eurolla, millä on luonnollisesti vaikutusta pelaajamateriaaliin. Seura on jättänyt useita sopimustarjouksia mm. viime kauden avainpelaajille ja niihin odotetaan parhaillaan vastauksia. RoPSilla on toki ensi kauden joukkueen runko pitkälle kasassa, sillä sopimuksen alaisia pelaajia on 15.

Kari Pyykkö
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 786 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi