Uutiset

Miehet

sunnuntai, 13 elokuu 2017 18:03

Hyökkääjä Glenn Gabriel liittyy Rovaniemen Palloseuraan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Hyökkääjä Glenn Gabriel liittyy Rovaniemen Palloseuraan Kuva: Pasi Pikkupeura

Saksan ja Ghanan kansalaisuudet omaava, mutta Saksan Hampurissa syntynyt keskushyökkääjä Glenn Gabriel on liittynyt Rovaniemen Palloseuraan loppukauden mittaisella sopimuksella.

Gabriel, 21, on Brentfordin sekä Stoke Cityn junioriakatemioiden kasvatti. Käytyään koulunsa loppuun Englannissa, Gabriel muutti takaisin Saksaan, jossa hän liittyi St.Paulin kakkosjoukkueeseen.

Ensimmäisen sopimuksen aikuisten sarjoissa Gabriel solmi kyproslaisen Ermis Aradippoun kanssa. Kyproslaisjoukkeen omistajanvaihdoksen myötä Gabriel kuitenkin jäi sopimuksettomaan tilaan, jonka vuoksi hän muutti jälleen Englantiin.

- Tietenkin näin nopeassa siirrossa on riskinä, mutta olemme saaneet Glennistä hyvä suositukset David Addyn kautta, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen kertoo.

- Hänessä on tiettyjä mielenkiintoisia piirteitä, mutta onhan hän meille myös jokerikortti. Glenn tulee täydentämään meidän keskushyökkääjäpuutetta, johon meidän oli pakko reagoida.

Tilaisuus RoPS:aan siirtymisestä avautui nopeasti myös Gabrielille itselleen. Taustalla toimi alkukauden Rovaniemellä pelannut David Addy, jonka Gabriel on tuntenut lapsuudestaan saakka.

- Minulla oli jo sopimustarjous Ruotsin Superettaniin, kun sain puhelun Davidilta. Hän kehui joukkuetta, pelaajia, seurajohtoa ja kertoi, että RoPS:ssa voisi olla pelipaikka vapaana, Gabriel kertaa.

- Kaikki tapahtui todella nopeasti. Se oli hiukan stressaava vuorokausi, sillä aika kävi vähiin. Allekirjoitimme sopimuspaperit Ruotsissa ja saimme kaiken valmiiksi vain pari tuntia ennen siirtoikkunan umpeutumista.

Glenn pystyy pelaamaan keskushyökkääjän lisäksi myös laidassa. Hän on harjoitellut joukkueen mukana jo kahteen otteeseen, ja on tarvittaessa RoPS:n käytettävissä jo maanantain HJK-ottelussa.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 4628 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi