Uutiset

Miehet

maanantai, 19 heinäkuu 2021 11:28

Jalkakivut estävät pelaamisen – Jonathan Vervoortin kausi jää kesken

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jalkakivut estävät pelaamisen – Jonathan Vervoortin kausi jää kesken Kuva: Arno Hämäläinen

Rovaniemen Palloseuran kapteeni Jonathan Vervoortin jalkakivut estävät häntä pelaamasta kautta loppuun. Vervoort on palannut takaisin kotimaahansa viime sunnuntaina.

Pitkittyneet jalkaongelmat ovat vaivanneet Jonathan Vervoortia jo hallikaudesta lähtien. Kesän edetessä ongelmat ovat estäneet täysipainoisen harjoittelun sekä pelaamisen.

Vervoortin viimeiseksi otteluksi Napapiirillä jäi RoPS:n 3-1 voitto FF Jarosta, josta Vervoort pystyi pelaamaan ainoastaan ensimmäisen puoliajan.

- Meillä on ollut kuntoutuksen kanssa ylä- ja alamäkiä, mutta rehellisesti sanottuna olen pelannut koko ajan kipujen kanssa, Vervoort myöntää.

- Jalkaongelmien syy ei ole pelkästään keinonurmessa, mutta keinonurmi ei myöskään ole tällä hetkellä paras mahdollinen alusta. Nyt minun täytyy keskittyä kuntoutumiseen.

Jonatha Vervoort saapui Napapiirille helmikuun lopussa kesken lumisimman talvikauden.

- Jo Rovaniemen lentokentälle laskeutuessani tiesin, että tästä tulee mielenkiintoinen kokemus, Vervoort sanoo.

- Ja sitä tämä on ollut. Näiden viiden kuukauden aikana olen oppinut itsestäni ehkä enemmän ihmisenä kuin jalkapalloilijana.

RoPS:n ja Vervoortin sopimuksessa oli heinäkuulta alkava optio loppukaudesta. Rovaniemen Palloseura on päättänyt jättää option käyttämättä. RoPS kiittää Jonathan Vervoortia seuralle antamastaan panoksesta sekä toivottaa pikaista kuntoutumista takaisin pelikentille.

Luettu 1542 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi