Uutiset

Miehet

perjantai, 05 elokuu 2022 15:29

RoPS hakee revanssia AC Oulu/OLS:sta - "Viime ottelusta jäi paljon hampaankoloon"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(7 ääntä)
Rovaniemen Palloseuralla on vastassaan lauantain kotiottelussaan AC Oulu/OLS.

RoPS pelaa lauantaina kauden 14. ottelunsa miesten Kakkosen C-lohkossa. Vieraaksi Rovaniemen Keskuskentälle kello 18:00 alkavassa kamppailussa saapuu AC Oulu/OLS.

- Toivottavasti saamme hienon pohjoisen derbyn ja revanssin edellisestä kohtaamisestamme, Tanner sanoi viitaten joukkueiden edelliseen peliin toukokuussa.

Kun joukkueet kohtasivat viimeksi, RoPS tuli ottelussa tasoihin lisäajalla, mutta oululaiset onnistuivat vielä lopussa kääntämään pelin voitokseen mielipiteitä jakaneesta rangaistuspotkusta.

- OLS on vähän kuin meidän arkkivihollisemme. On aina kivaa päästä kohtaamaan heidät, mutta varsinkin nyt, kun viime ottelustamme jäi niin paljon hampaan koloon.

Vaikka 6. sijalla olevan RoPSin ja 3. sijan OLSin väliin mahtuu sarjataulukossa kaksi joukkuetta, ovat joukkueet toisistaan vain kahden pisteen päässä. Voitolla RoPS voisi siis nousta entistä kiivaammin mukaan taisteluun kärkipään sijoituksista.

- OLS on vaarallinen joukkue, jossa pelaa useita jo melko kokeneita Kakkosen pelaajia. Heillä on vaarallisia hyökkääjiä kuten Leevi Pekkala ja Kuutti Matila, keskikentällä muun muassa Rovaniemeltäkin tuttu Vili Saarikoski ja mahdollisesti joitain pelaajia AC Oulun Veikkausliiga-joukkueen ringistä. Esimerkiksi HJK:sta lainalla oleva Samuel Anini Junior tulee todennäköisesti pelaamaan meitä vastaan, sillä hän ei saa pelata AC Oulun HJK-ottelussa sunnuntaina, Tanner kertoi.

Tannerin ja hänen valmennusryhmänsä suunnitelma lauantaille perustuu siihen, että OLS tulee saada pois mukavuusalueeltaan.

- OLS on JJK:n ohella sarjan parhaita joukkueita liikuttamaan palloa. OLS on mukavuusalueellaan silloin, kun he saavat pitää palloa, joten meidän tavoitteenamme on pitää heidän pallonhallintajaksot lyhyinä ja saada heidät ajoittain puolustamaan syvältä.

RoPSin lähtökohdat otteluun ovat hyvät. Nuori joukkue on Kakkosessa viiden ottelun tappiottomassa putkessa ja se ei ole edelleenkään hävinnyt kertaakaan kotikentällään.

- Harjoitusviikkomme Komeetat-voiton jälkeen on sujunut melko normaalisti eli oikein hyvin, Tanner sanoi.

- Meillä on muutamia poissaolijoita, mutta vain sen verran, että niiden kanssa varmasti pärjätään. Vastapainoksi saamme Eerik Kantolan pitkästä aikaa mukaan kokoonpanoomme. Hän tuo joukkueeseemme paljon lisää johtajuutta ja kokemusta. Saamme varmasti iskukykyisen joukkueen.

RoPS - AC Oulu/OLS, Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 6.8. kello 18:00. Ottelu näkyy myös Ruutu-suoratoistopalvelusta.

Luettu 1380 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi