Uutiset

Miehet

sunnuntai, 07 elokuu 2022 07:45

RoPSille karvas tappio hyvästä esityksestä huolimatta - "Joskus jalkapallo on tällaista"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)
Rovaniemen Palloseura hävisi lauantaina AC Oulu/OLSille 0-1-lukemin.

RoPS koki lauantai-iltana kauden ensimmäisen kotitappionsa miesten Kakkosessa. Pitkään 0-0-tilanteessa edenneen ottelun ratkaisu nähtiin 90. minuutilla, kun OLS teki vastahyökkäyksestä ottelun ainoaksi jääneen maalin.

- Toinen katkera tappio AC Oulu/OLSia vastaan tällä kaudella. Ehkä jopa vielä katkerampi kuin Oulussa, harmitteli RoPS-valmentaja Aleksi Tanner ottelun jälkeen.

- Olimme todella hyviä, mutta jos emme tee maalintekopaikoista maaleja, on todella vaikeaa voittaa jalkapallopeliä. Pelaajillamme on tällä kaudella ollut maalijyvä kohdillaan, mutta harmi, että tänään emme onnistuneet ja kotitaikamme tuli tältä osalta päätökseen.

Ensimmäisellä puoliajalla molemmilla joukkueilla oli omat saumansa, mutta toisella 45-minuuttisella pelin painopiste oli oululaisten kenttäpuoliskolla. Tällä kertaa palloa ei kuitenkaan saatu sisään hyvistä mahdollisuuksista huolimatta.

- Ensimmäisellä jaksolla pystyimme luomaan hyvin vaaraa ja muutaman todella hyvän paikan. Tästä huolimatta OLS oli ensimmäisellä puoliajalla hieman enemmän pelin päällä pallonhallinnan osalta.

- Toisella jaksolla olimme pallollisesti huomattavasti parempia. OLS ei päässyt aiheuttamaan vaarallisia tilanteita kuin korkeintaan muutamista vastahyökkäyksistä.

RoPSin painostuksesta huolimatta OLS sai lopussa kolmen pisteen arvoisen osuman. Jo valmiiksi katkera tappio on entistäkin katkera, kun muistaa, että OLS vei myös kauden aikaisemman ottelun viimeisillä hetkillä syntyneellä rangaistuspotkumaalilla.

- Koko toisen jakson ajan oli sellainen fiilis, että tulemme tämän pelin voittamaan, mutta sitten koimmekin todella, todella katkeran tappion. Harmi, että näin kävi tällä kaudella kahdesti OLSia vastaan. 

- Joskus jalkapallo on tällaista. Vaikka pystyimme hallitsemaan ja pelaamaan todella hyvin, se ei aina näy tulostaululla. 

Erittäin harmittavasta tuloksesta huolimatta, Tanner korosti olevansa tyytyväinen pelaajiensa panokseen kotiyleisön edessä.

- Tuloksesta huolimatta olen isossa kuvassa todella ylpeä pojista. Pelasimme hyvän pelin. Paljosta kertoo se, että vaihdoimme pelin aikana vain kaksi pelaajaa, koska kaikki kentällä olijat onnistuivat. Silloin on joskus vaikea tehdä vaihtoja, vaikka tietäisi, että penkiltä löytyy myös hyviä pelaajia.

- Onnistujia oli tänään paljon, mutta erityisesti Riku-Veli Niska oli todella vahva, Mikke Kiljunen pelasi toisen hyvän pelin putkeen, Tatu Lakela pelasi hyvin keskikentällä ja Kimi Isometsä tuli pirteästi vaihdosta sisään.

RoPS pelaa seuraavan kerran sunnuntaina 14. elokuuta, kun se kohtaa vieraskentällä JS Herculeksen.

- Leuka rintaan ja sunnuntaina aletaan tekemään ottelusta videoklippejä. Maanantaimme käymme vielä yhdessä läpi ottelun hyvät ja kehitettävät asiat.

RoPS - AC Oulu/OLS 0-1 (0-0)

0-1 Oma maali 90'

Kokoonpanot ja ottelutapahtumat Palloliiton tulospalvelusta: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2389249/lineups

Luettu 1480 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi