Uutiset

Miehet

sunnuntai, 26 maaliskuu 2023 15:33

RoPS:n miesten edustusjoukkueessa kasassa parikymmentä sopimuspelaajaa

Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)
RoPS:n miehet starttaavat kauteen nuorella joukkueella. Kuvassa osa joukkueen 20:stä sopimuspelaajasta. RoPS:n miehet starttaavat kauteen nuorella joukkueella. Kuvassa osa joukkueen 20:stä sopimuspelaajasta.

RoPS aloittaa kautensa Miesten Kakkosessa vajaan kuukauden päästä. Nuoren joukkueen vahvuudessa on nyt kaksikymmentä pelaajaa, lisäkokemus olisi edelleen tervetullutta.  

Rovaniemen Palloseura lähtee tulevaan kauteen joukkueella, jonka vanhin ja kokenein pelaaja on 29-vuotias Samuel Olabisi ja seuraavaksi vanhin vuonna 2001 syntynyt Tomas Varhi. Suurin osa joukkueen pelaajista on 17-20 -vuotiaita.

- Meillä on kasassa nuori ja nälkäinen joukkue, joista jokaisella on varmasti haluja näyttää, mihin pystyvät. Se ei ole ollenkaan huono tilanne kauteen lähdettäessä. Jos toivoa saa, niin pari kokeneempaa pelaajaa olisi tietysti avuksi. Mutta sillä joukkueella pelataan, mikä meillä on, ja hyvillä mielin olemme kauteen lähdössä, kertoo päävalmentaja Ville Ulanen.

Joukkue koki myös ensimmäisen ikävän takaiskun loukkaantumisen muodossa jo ennen kauden alkua.  

- Ikävä kyllä Rasmus Reiju loukkaantui harjoituspelissä pahasti ja vaiva vaatii leikkaushoitoa, Ulanen harmittelee.

On tiedossa, että varsinaista pelaajabudjettia RoPS:lla ei kauteen lähdettäessä ole. Näin ollen uusien pelaajien hankkiminen on haastavaa, mutta ei mahdotonta.

- Rahalla emme pysty tällä hetkellä näitä asioita ratkaisemaan. Yksi mahdollisuus voisi olla, jos löytyy pelaajia, joilla olisi esimerkiksi opiskeluiden tai töiden puolesta kiinnostusta siirtyä Rovaniemelle. Ratkaisuja muualta muuttavien pelaajien asumisjärjestelyihin voidaan etsiä myös yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa, toteaa seuran urheilujohtaja Jari Ilola.

RoPS:n kausi käynnistyy 23. huhtikuuta vierasottelulla Vasa IFK:ta vastaan.

Kakkosen otteluohjelma


RoPS:n miesten edustusjoukkue 2023

Maalivahdit:
Otto Märsylä, Tino Korhonen

Puolustajat:
Samuel Olabisi, Topias Dementjeff, Alex Tolra, Juho Muikku, Ville Ojala, Eelis Karjalainen, Lassi Eronen.

Keskikenttä ja hyökkäys:
Riku-Veli Niska, Weeti Wimmer, Tatu Lakela, Kimi Isometsä, Mikke Kiljunen, Tomas Varhi, Rasmus Reiju, Daniel Salmela, Olli Sassi, Aapo Savolainen ja Pekka Ruotsalainen.

 

Luettu 2854 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi