Uutiset

Miehet

sunnuntai, 04 kesäkuu 2023 14:49

RoPS matkaa maanantai-illaksi Ouluun, sunnuntaina jatketaan kotona

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

Koulujen päätösviikonloppu oli peleistä vapaa, mutta uusi viikko alkaa jo maanantaina vierasottelulla Herculesta vastaan. Sunnuntaina Keskuskentälle saadaan vieraita Kuopiosta.

RoPS:n miesten kolmen edellisen ottelun saldo näyttää punaista. Takana on kirvelevä 1-2 kotitappio Närpes Kraftista ja kaksi hieman selvemmin numeroin tullutta vierastappiota sarjapelistä Kokkolasta ja Suomen Cupin ottelusta Vaasasta. Halu ja tarve kurssin kääntämiseen on siis ilmeinen.

Maanantain vastustajalla Herculeksella on viiden pelatun sarjaottelun jälkeen kerättynä täysin sama saldo kuin RoPSilla – kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Maaleja molemmat ovat päästäneet reilunlaisesti, 11 kappaletta. RoPS on onnistunut paremmin myös hyökkäyspäässä tekemällä tähän mennessä kymmenen maalia vastustajien verkkoon Herculeksen viittä vastaan.

- Hercules on hyvin erilainen vastustaja verrattuna Kraftiin, he pyrkivät pelaamaan paljon ja ovat muuttaneet peliään tälle kaudelle. Pelattiin heitä vastaan talvella ja tiedossa on, että vastaan tulee laadukas joukkue. Erilainen peli on tulossa ja vaatii meiltä vähän uutta lähestymistapaa, kertoi RoPS:n päävalmentaja Ville Ulanen edellisen kotiottelun jälkitunnelmissa.

Tavoitteena ei voi olla muu kuin täyden kuuden pisteen viikko, kun sunnuntaina vieraaksi saapuu Kuopion Elo. Joukkue pitää sarjan C-lohkossa perää viiden ottelun jälkeen.

- Kuopion Elo on itsellenikin uusi tuttavuus, eli videoiden parissa täytyy viettää aikaa ja lähteä sitä kautta laatimaan suunnitelmaa. Se on positiivinen asia, että meillä alkaa olla vihdoin pelaajissa valinnanvaraa ja pientä tervettä kilpailua kokoonpanoon pääsystä harjoituksissa. Treenit ovatkin sujuneet koko ajan paremmin ja sitä tekemistä koitetaan nyt molemmissa viikon peleissä siirtää kentälle.

 

Tule viettämään historian ensimmäistä Jalkapallopäivää 11.6. RoPS:n kotiotteluun!

Tiesitkö, että sunnuntaina 11.6. vietetään kaikkien aikojen ensimmäistä Jalkapallopäivää?

Jalkapallopäivä on päivä, jolloin on meidän kaikkien vuoro näyttää ja nauttia niitä tunteita, jota suomalainen jalkapallo meissä herättää. Jalkapallopäivään on kutsuttu kaikki suomalaiset seurat, pelaajat, yhteisöt sekä kuningaslajin ystävät.

RoPS juhlii Jalkapallopäivää Miesten Kakkosen kotiottelulla, Kesänappuloiden pelipäivällä sekä lukuisilla ikäkausijoukkueiden sarja- ja turnauspeleillä.

Lisätietoa Jalkapallopäivästä www.jalkapallopaiva.fi

Miesten Kakkonen, RoPS – Kuopion Elo
sunnuntaina 11.6.2023 klo 18:00, portit avoinna tuntia ennen peliä
Rovaniemen Keskuskenttä

Liput: 10 € / 4 € (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet)
Alle 15-vuotiaat kaikkiin RoPS:n peleihin ilmaiseksi.
Aluekausari 79 €, Pääkatsomon kausari 99 €

Ennakkoon lunastetut kausikortit voi noutaa portilta peliin tullessa.

Katsomoravintola (jokaisen otteluvieraan VIP) ja kioskit palveluvalmiudessa!

Kokoonpanot ja otteluseuranta Palloliiton Tulospalvelussa

Luettu 1233 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi