Uutiset

Miehet

lauantai, 01 heinäkuu 2023 20:44

RoPS:n miehille kolmas voitto putkeen – päävalmentajan mukaan joukkue pelasi kauden parasta peliä

Arvostele tätä artikkelia
(13 ääntä)

Kakkosen C-lohkon kärkipaikkaa pitävä OLS taipui maalein 2-1.

- Olipahan omasta mielestäni laadukas Kakkosen peli, totesi RoPS:n päävalmentaja Ville Ulanen tuoreeltaan voitokkaan ottelun jälkeen.

Hyvätasoista ottelua oli seuraamassa Rovaniemen Keskuskentällä 522 katsojaa.

- Molemmat joukkueet pystyivät tänään vastaamaan toisen laatuun. Tilanteita luotiin molempiin päihin ja molemmat joukkueet myös puolustivat suht hyvin. Kaikki pystyivät tasapainoiseen esitykseen ja tänään me onnistuimme tekemään yhden maalin enemmän kuin vastustaja.

Ottelun ensimmäisen maalin teki 36 minuutin kohdalla vierailija OLS, mutta RoPS:n Tomas Varhi onnistui tekemään tärkeän tasoituksen vielä pari minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan loppua.

- Ollaan pyritty siihen, että peli menee koko ajan eteenpäin ja tämä oli kyllä kauden parasta peliä. Olemme saaneet tilkittyä omaa päätä, puolustettu joukkueena paremmin ja kuitenkin pystytty luomaan paikkoja myös hyökkäyspäässä. Se on jalkapallossa hyvä yhtälö, arvioi Ulanen.

Ottelun voittomaali syntyi RoPS:n erikoistilanteesta, kun Alex Tolra tarjoili mainion kulmapotkun maalille, josta Tomas Varhi pääsi puskemaan ottelun toisen maalinsa.

Kokonaistilanne lohkossa on varsin tasainen. OLS jatkaa maalieron turvin kärjessä tasapisteissä KuPS Akatemian kanssa, voitolla RoPS nousi lohkon kolmannelle sijalle.

RoPS pääsee jatkamaan viikon päästä edelleen kotiottelun merkeissä, kun vieraaksi saapuu toinen oululaisjoukkue OTP. Päävalmentaja Ulanen odottaa innolla seuraavan lauantain juhlavaa RoPS-päivää.

- Viikon päästä on varmasti mahtava päivä luvassa, kun vuorossa on koko seuran yhteisöllinen Kapteeni Kutsuu -tapahtuma. Varmasti kaikin puolin mahtava meininki tulossa. Toinen kotipeli peräkkäin, mikäs sen mahtavampaa kuin alkaa valmistautua siihen!


KAIKILLE AVOIN PELIPÄIVÄ JA KESKIYÖN AURINGON JUHLATAPAHTUMA!

Toivonkipinöitä Kapteeni Kutsuu Lapin Kansa tapahtumakuva

Aika: Lauantai 8.7.2023

Paikka: Rovaniemen Keskuskenttä

13:00 Naisten Kakkonen: RoPS - Esse IK (vapaa pääsy)

16:00 Miesten Kakkonen: RoPS - OTP (vapaa pääsy)

Oheisohjelmaa pelien välillä ja puoliajoilla: näytösrankkarikilpailu, kaste RoPS:n uudelle alulle, Konttisen kesäteatteri esittäytyy, lapsille ohjattuja pelejä kentän kaukalossa järjestää Santa’s United.

Vapaan sisäänpääsyn kaikille katsojille mahdollistaa yhteistyökumppani Lapin Kansa.


18:30 Kapteeni kutsuu -iltajuhla Keskuskentän juhlateltalla

  • RoPS:n uuden strategian ja brändin julkistaminen
  • Illan menusta vastaa keittiömestari Tero Mäntykangas
  • Juontajana Juha Mäntykenttä
  • Huutokaupassa mm. Steve Pollackin gameworn pelipaita nimmarilla ja paljon muuta!
  • Stand-up koomikko Ville Saarenketo
  • Musiikista vastaa RSofC (RockSoundofConsense)

Iltalippu (á 45 €) sisältää iltajuhlan ohjelmineen ja ruokailuineen.

Osta liput iltajuhlaan TÄÄLTÄ

Kunniavieraina päivään on kutsuttu Jarmo ”Jarkki” Ilolan ja Antti ”Suke” Okkosen johdolla Suomen Cup voittajat vuosilta 1986 ja 2013.

Lämpimästi tervetuloa kaikki entiset ja nykyiset pelaajat, seuratoimijat, vapaaehtoiset, kannattajat ja muut RoPS-henkiset – läheltä ja kaukaa!

Luettu 1739 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi