Uutiset

Miehet

sunnuntai, 23 heinäkuu 2023 11:08

RoPS ja KuPS Akatemia tasasivat pisteet – pelit jatkuvat jo torstaina Torniossa

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tomas Varhin maalivire jatkui myös Kuopiossa.

Rovaniemen Palloseura kohtasi kauden ensimmäisen puolikkaan viimeisessä ottelussa KuPS Akatemian ja pelistä tuli odotetun tasainen. Loppunumerot 1-1 olivat pelitilanteisiin nähden oikeudenmukaiset.

- Vastassa oli kaksi hyvin samantyyppistä joukkuetta ja tulos oli sen mukainen. Molemmilla joukkueilla oli omat hyvät hetkensä, meillä onneksi oma peli parantui toiselle jaksolle ja saatiin tasoitus tehtyä, totesi pelin jälkeen RoPS-päävalmentaja Ville Ulanen.

RoPS:n maalista vastasi myös Kuopiossa jo kauden seitsemännen osumansa tehnyt Tomas Varhi.

RoPS:n kokonaissaldona 11 pelatun kierroksen jälkeen on kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Kaikki lohkon joukkueet kohdataan loppukauden aikana vielä uudemman kerran. Ensimmäisenä vuorossa on paikallisvastustajaksi luettavissa oleva TP-47 Torniosta. Runkosarja jatkuu lokakuun alkupuolelle asti.

- Tulevan torstain peli tulee nopeasti vastaan, joten valmistautuminen ja fokus käännetään heti kohti seuraavaa ottelua. Derbyottelut ovat aina omanlaisiaan, varmasti hieno peli tulossa. Toivottavasti katsomossa näkyy myös sinistä väriä, Ulanen toivoi.


TP-47 – RoPS
torstai 27.7.2023 klo 19:00
Puuluoto, Tornio
Kokoonpanot ja otteluseuranta Palloliiton Tulospalvelussa

 

Luettu 720 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi